Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
E kötet írásai három dologról szólnak: a zenéről, az életről és a kettő...
Az Eszmék a peremvidékről című sorozat 3. része. Juan Posadas, valódi...
Balássy Ádám Miklós monográfiája a jogbölcselet, jogalkotástan és...
A SZAFT a Street Kitchen legújabb szakácskönyve, amelynek fókuszában a pörköltek, raguk, tokányok, rakott ételek, tészták és más szaftos fogások állnak. A klasszikus magyar konyhából indul ki, de …
A SZAFT a Street Kitchen legújabb szakácskönyve, amelynek fókuszában a pörköltek, raguk, tokányok, rakott ételek, tészták és más szaftos fogások állnak. A klasszikus magyar konyhából indul ki, de …
Grillezni öröm, grillezni mámor! A szabadtűzön készült ételnek egyszerűen nincs párja, így miért is korlátoznánk a grillezést a nyári szezonra? A grillsütőt bármelyik évszakban beizzíthatjuk, hogy az ...
Ez a kis könyv nagy segítségére van mindazoknak, akik házilag vágnak és dolgoznak fel sertést. Itt nem csak a vágást, hanem a sertés különböző részeinek használatát és elkészítését is bemutatja a szer...
Talán nincs még egy alapanyag, amely olyan szélsőséges reakciókat vált ki, mint a belsőségek. Egyesek imádják, mások messzire elkerülik őket. A belsőségek markáns íze, állaga és illata teljesen más vi...
A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyha...
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres...
A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő e...
Professzionális eszköz a hentesek kezében, nélkülözhetetlen szakácskönyv a kifinomult húsevők polcán! A több mint 70 pontos recepttel, mintegy 30 alaprecepttel és átfogó technikai segédlettel megfűsze...
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba men...
Wayand Miklós könyve egy igazi vezérkönyv, mely a húsipar bemutatását tűzte ki céljául. Itt nem csak a vágóhidak működését, hanem a húsipari termékek elkészítésének módját is bemutatja. Megtaláljuk a ...
Gyors, mégis ízletes hétköznapi vacsorára vágyunk vagy épp ünnepi alkalomra varázsolnánk feledhetetlen ízeket az asztalra? A nyáresti grillpartin szeretnénk elkápráztatni a barátokat, vagy csak indulá...
Izzítsd be a parazsat, hívd össze a családot vagy a barátokat, itt az idő egy kis sütögetésre! Ebben a könyvben mindent megtalálsz, hogy te legyél a grillpartik királya! Rengeteg szuper receptünk van ...
ELŐKÉSZÍT, FÜSTÖL, BEFAL Útmutató a hús füstöléséhez - lépésről lépésre Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, és épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ ...
A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos recepte...
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjtemény...
Ez a könyv egy erdei gasztrokalandot mesél el, egy olyan kalandot, aminek a végén ötvenöt érdekes és ízletes recepttel leszünk gazdagabbak. Ezt az erdei kalandot először receptbe, majd lábasba, fazékb...
Ideje, hogy a burgerimádóknak tüzes lökést adjunk! A grillezésért rajongó olvasó végre kézbe foghatja azt a könyvet, amely útmutatót ad a tűzrakáshoz, a kilazított rágóizmok beizzításához és a gömbölyded pocakokhoz. Kezdjünk el élni, nézzünk be a tömött hűtőnk mélyére, töltsük fel a fészert faszénnel, a haverok pedig álljanak készenlétben, hiszen...
A kötetben a nyugati végek, elsősorban Vas megye hal- és vadgasztronómiai értékeit szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek. Bízunk abban, hogy forgatva a kiadványt, és egy-egy hétvégi családi ebéd, vagy ünnepi-baráti összejövetel alkalmával egyre többen ismerkedhetnek meg a kötetben található receptek alapján elkészített ételek elfogyasztása nyújtotta...
A csirkehús a világ egyik legnépszerűbb húsfajtája, hiszen könnyen, gyorsan és változatosan elkészíthető . Sorozatunk köteteiben tematikus válogatásban gyűjtöttük össze a legnépszerűbb recepteket. A látványos ételfotókkal illusztrált oldalakon a jegyzetelésre is biztosítunk helyet, hogy ki-ki hozzátehesse a saját ötleteit, újításait vagy...