Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
"Amikor hosszú, munkával töltött évek után anyám, Hava, majd apám, Josef...
"A grund - kiáltotta - az egy egész birodalom! Ti azt nem tudjátok, mert...
Gellérfi Bence Szegeden született 1991-ben. Amatőr író, szervező,...
Korunk mágikus mítoszai, mint a Harry Potter és a Gyűrűk Ura abból a...
"A forgatásnál Falk a szokásosnál is aprólékosabb volt. Chambers...
Az 1500 szót tartalmazó koreai szótár ideális kísérőnk lehet a...
"Egy kincs van minden nemzetnek adva, Míg azt megőrzi híven, addig él. E...
A klasszicizmus hazánk egyik meghatározó, a fejlődést és gyarapodást...
A hasonló című első kötet kiegészítése; érdekességek, különlegességek; tartósítási eljárások; 260 magyar és nemzetközi recept ajánlása....
Így hát megírtam a fölkérőt, és elküldtem körülbelül negyven kollégának. "Olyan szöveget várunk tőled, amely irodalomként is élvezhető (lehet kisesszé, kispróza vagy akár vers), ugyanakkor, ha némelyi...
Most kezditek a hozzátáplálást, de nem szeretnél mindennap kétfélét főzni? Egy- vagy többgyermekes szülőként sokszor tanácstalan vagy, hogy mit főzzél a családnak? Ebben a szakácskönyvben olyan recept...
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) megbízásból a könyvet a V & P Media gondozta és adta ki. Így főznek a magyar katolikusok - 52 hét - 52 recept című kiadvány interjúkkal, történetekkel, re...
A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor r...
A hondurasi gyökerei és a New Orleans-i gyerekkora inspirálta Instagram-sztár pék, Bryan Ford (@artisanbryan) szerethető és szokatlan felfogása a házi sütéssel kapcsolatban biztosan megihlet mindenkit...
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában? Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen...
Ambrus Éva hozzátáplálásról szóló első könyve, az Anya, kérek még! óriási népszerűségnek örvend a kisgyerekes családok körében. A kiadványban megtalálható sok-sok hasznos tanács és egészséges finomság édesanyák tömegét tette magabiztossá a gyerektáplálásban. Ám a legtöbb apróság életében egyszer csak elérkezik az az időszak, amikor válogatni...
"A megmaradt ősi hun-szkíta-magyar ételeink, valamint ma is létező ázsiai hagyományok alapján újraéleszthető a fermentált ételeken alapuló gyógyító konyhánk kultúrája. A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat. Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll...
Egy kisbaba érkezésekor mindig sok kérdés merül fel a szülőkben, ezek közül jó néhány az étrenddel kapcsolatos. Mikor és mivel kezdjük a hozzátáplálást? Hogyan vezessünk be új ízeket? Hogyan előzhetjük meg az elhízást vagy a táplálékallergiát? Ezekre és még sok hasonló kérdésre ad választ a könyv, amelyet a szerző gyermekorvos és dietetikus...
Ételben az orvosság -tartja a népi bölcsesség, s mennyi igazság van ebben! Az Éltető növények című könyv az évszakokat és azok változását messzemenően figyelembe vevő, ízekben gazdag utazásra invitálja az olvasót. A főszerepet olyan csodás növények játsszák, melyeknek éltető hatásuk van: oxigént biztosítanak, táplálnak és gyógyítanak minket -...
Egyszerű receptek az egészséges, boldog kisbabákért és kisgyerekekért Ahogy gyermekünk cseperedik, úgy lesz egyre inkább szükségünk könnyű és egyszerű megoldásokra - többek között az étkezések kapcsán is. Két gyermek elfoglalt anyukájaként és okleveles egészségügyi tanácsadóként Anjali Shah jól ismeri ezt a helyzetet. A Szuper babaételekben...
Fűszerrajongók, gasztrokalandorok és kíváncsi szakácsok figyelem: a fűszerimádatot a következő szintre léptethetjük az élelmiszer-tudós bestseller szerző dr. Stuart Farrimond segítségével. Ismerjük meg az alapfűszereket és a fűszerkeverékek létrehozásának tudományát, hogy miként működnek együtt a fűszerekben lévő ízösszetételek, és hogy milyen...
Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben! Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és gyümölcsrecepteket kínál, amelyeket még a kezdők is könnyen elkészíthetnek, a szerzők páratlan szakértelmének köszönhetően. Waltraud Angele saját allgäui birtokán gazdálkodik, és családi hagyományként őrzi a befőzés titkait, Gabriele Gugetzer pedig 26 szakácskönyv...
A street food mozgalom - dacolva a globálizáció és a multinacionális gyorsétteremláncok uniformizáló hatásával - a 21. század egyik legizgalmasabb gasztronómiai jelensége. A street food egyet jelent a friss, megfizethető és változatos ételek széles kínálatával, amelyből a városlakók és az éhes turisták kedvükre választhatnak. Az egykor csak helyben...