Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
E kötet írásai három dologról szólnak: a zenéről, az életről és a kettő...
Az Eszmék a peremvidékről című sorozat 3. része. Juan Posadas, valódi...
Balássy Ádám Miklós monográfiája a jogbölcselet, jogalkotástan és...
Tamás Menyhért Kossuth-díjas költő 80...
A szerző a zöldség és gyümölcs feldolgozásáról és azok házi konzerválásáról szóló írása igyekszik a legpraktikusabb tanácsokkal ellátni mindazokat, akik napi szinten igyekeznek a terményeiket hosszú …
Egy városnak nemcsak utcái és épületei vannak, hanem ízei is. Titkok, ízek, legendák Egy városnak nemcsak utcái és épületei vannak, hanem ízei is. Mi került az asztalra Mátyás király és Aragóniai …
60 kipróbált mentes babaételreceptet mutatunk be, amelyek természetesen hagyományosabb formában is kivitelezhetők, ha nincs szükség a glutén, illetve a tej kerülésére. A különféle fogásokat öt kategór...
Az Egy év a tányéromon nem klasszikus szakácskönyv, nem memoár, nem is útinapló, hanem mindhárom egyszerre: naplóformában megírt szenvedélyes gasztrokalandozás az ízek és az emlékek világába. Róma, Br...
A vaníliafagyiról a Keménykalap és krumpliorr Bagamérije, a velős csontról a Szindbád ráérős polgári világa, a krémesről a Sose halunk meg Gyuszi bácsijának örökös vágtája, a borjúszegyről Az ötödik p...
Ne hagyd, hogy bármi is lemaradjon a kosaradból! Ez az aranyos és praktikus bevásárlólista mindig kéznél lesz, hogy megkönnyítse a napi teendőket. A beépített mágnesnek köszönhetően könnyedén feltehet...
Érkezik a nagy sikerű Anya, kérek még! című könyv hozzátáplálási naplója! A hozzátáplálás időszaka mind a baba, mind az édesanya számára sok-sok izgalmat tartogat. Milyen ízeket fog szeretni? Milyen á...
Mélyüljünk el a fermentálás világában, készítsünk egyre tökéletesebb erjesztett savanyúságokat, probiotikus italokat, növényi tejhelyettesítőket és kovászos finomságokat! A Fermentárium ebben társunk ...
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. A gyümölcs az emberiség táplálékai között mindig fontos szerepet játszott, sőt valószínűleg a legrégibb történelmi korban egyedü...
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig é...
Úgy lapozd ezt a könyvet, kedves Olvasó, mintha épp csak bekukkantottál volna a konyhába, ahová az illatok csalogattak. Kíváncsi vagy, mi fő a fazékban. Óvatosan emeld meg a fedőt, szimatolj be a sütő...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. Jelen receptgyűjteményében a gyümölcs b...
Laktató fogások 6 hónapos kortól Főzzünk egyszerre magunknak és a babának! Itt az ideje, hogy búcsút intsünk a több órás előkészületeket igénylő főzésnek, amellyel a kisgyerekek és a felnőttek szükség...
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: "Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászár...
Bővített kiadás! 1 új fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez! Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz. Elsőr...
A hasonló című első kötet kiegészítése; érdekességek, különlegességek; tartósítási eljárások; 260 magyar és nemzetközi recept ajánlása....
Így hát megírtam a fölkérőt, és elküldtem körülbelül negyven kollégának. "Olyan szöveget várunk tőled, amely irodalomként is élvezhető (lehet kisesszé, kispróza vagy akár vers), ugyanakkor, ha némelyi...
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) megbízásból a könyvet a V & P Media gondozta és adta ki. Így főznek a magyar katolikusok - 52 hét - 52 recept című kiadvány interjúkkal, történetekkel, re...
Ambrus Éva hozzátáplálásról szóló első könyve, az Anya, kérek még! óriási népszerűségnek örvend a kisgyerekes családok körében. A kiadványban megtalálható sok-sok hasznos tanács és egészséges finomság édesanyák tömegét tette magabiztossá a gyerektáplálásban. Ám a legtöbb apróság életében egyszer csak elérkezik az az időszak, amikor válogatni...
"A megmaradt ősi hun-szkíta-magyar ételeink, valamint ma is létező ázsiai hagyományok alapján újraéleszthető a fermentált ételeken alapuló gyógyító konyhánk kultúrája. A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat. Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll...