Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Valahol a világban most is fekszik valaki háborús romok alatt. A teste...
"Gyermekként nem értettem, miért nem beszél senki a múltról. Felnőttként...
"Az éjszaka egy önálló történet - szögezte le Elie Wiesel 1983-ban -, de...
"Ilona versvilága megérinti a lelket. A miniatűr, légies illusztrációk,...
A szerzőről: 1960-ban születtem Budapesten. Első verseimet a Budapesti...
Kedves kis témákban íródott gyermekverseket tartalmazó kiadvány,...
A Tudod a választ? kiadványok a fejtörők sorozat kérdéseit tartalmazza!...
A Tudod a választ? kiadványok a fejtörők sorozat kérdéseit tartalmazza!...
A kötetben találunk két kisregényt,...
A vaníliafagyiról a Keménykalap és krumpliorr Bagamérije, a velős csontról a Szindbád ráérős polgári világa, a krémesről a Sose halunk meg Gyuszi bácsijának örökös vágtája, a borjúszegyről Az ötödik p...
Ne hagyd, hogy bármi is lemaradjon a kosaradból! Ez az aranyos és praktikus bevásárlólista mindig kéznél lesz, hogy megkönnyítse a napi teendőket. A beépített mágnesnek köszönhetően könnyedén feltehet...
Érkezik a nagy sikerű Anya, kérek még! című könyv hozzátáplálási naplója! A hozzátáplálás időszaka mind a baba, mind az édesanya számára sok-sok izgalmat tartogat. Milyen ízeket fog szeretni? Milyen á...
Mélyüljünk el a fermentálás világában, készítsünk egyre tökéletesebb erjesztett savanyúságokat, probiotikus italokat, növényi tejhelyettesítőket és kovászos finomságokat! A Fermentárium ebben társunk ...
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. A gyümölcs az emberiség táplálékai között mindig fontos szerepet játszott, sőt valószínűleg a legrégibb történelmi korban egyedü...
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig é...
Úgy lapozd ezt a könyvet, kedves Olvasó, mintha épp csak bekukkantottál volna a konyhába, ahová az illatok csalogattak. Kíváncsi vagy, mi fő a fazékban. Óvatosan emeld meg a fedőt, szimatolj be a sütő...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. Jelen receptgyűjteményében a gyümölcs b...
Laktató fogások 6 hónapos kortól Főzzünk egyszerre magunknak és a babának! Itt az ideje, hogy búcsút intsünk a több órás előkészületeket igénylő főzésnek, amellyel a kisgyerekek és a felnőttek szükség...
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: "Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászár...
Bővített kiadás! 1 új fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez! Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz. Elsőr...
A hasonló című első kötet kiegészítése; érdekességek, különlegességek; tartósítási eljárások; 260 magyar és nemzetközi recept ajánlása....
Így hát megírtam a fölkérőt, és elküldtem körülbelül negyven kollégának. "Olyan szöveget várunk tőled, amely irodalomként is élvezhető (lehet kisesszé, kispróza vagy akár vers), ugyanakkor, ha némelyi...
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) megbízásból a könyvet a V & P Media gondozta és adta ki. Így főznek a magyar katolikusok - 52 hét - 52 recept című kiadvány interjúkkal, történetekkel, re...
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára...
"A megmaradt ősi hun-szkíta-magyar ételeink, valamint ma is létező ázsiai hagyományok alapján újraéleszthető a fermentált ételeken alapuló gyógyító konyhánk kultúrája. A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat. Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll...
Ételben az orvosság -tartja a népi bölcsesség, s mennyi igazság van ebben! Az Éltető növények című könyv az évszakokat és azok változását messzemenően figyelembe vevő, ízekben gazdag utazásra invitálja az olvasót. A főszerepet olyan csodás növények játsszák, melyeknek éltető hatásuk van: oxigént biztosítanak, táplálnak és gyógyítanak minket -...
Egyszerű receptek az egészséges, boldog kisbabákért és kisgyerekekért Ahogy gyermekünk cseperedik, úgy lesz egyre inkább szükségünk könnyű és egyszerű megoldásokra - többek között az étkezések kapcsán is. Két gyermek elfoglalt anyukájaként és okleveles egészségügyi tanácsadóként Anjali Shah jól ismeri ezt a helyzetet. A Szuper babaételekben...
Fűszerrajongók, gasztrokalandorok és kíváncsi szakácsok figyelem: a fűszerimádatot a következő szintre léptethetjük az élelmiszer-tudós bestseller szerző dr. Stuart Farrimond segítségével. Ismerjük meg az alapfűszereket és a fűszerkeverékek létrehozásának tudományát, hogy miként működnek együtt a fűszerekben lévő ízösszetételek, és hogy milyen...
Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben! Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és gyümölcsrecepteket kínál, amelyeket még a kezdők is könnyen elkészíthetnek, a szerzők páratlan szakértelmének köszönhetően. Waltraud Angele saját allgäui birtokán gazdálkodik, és családi hagyományként őrzi a befőzés titkait, Gabriele Gugetzer pedig 26 szakácskönyv...