Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi...
Eva soha nem akart igazán anya lenni, és semmiképpen nem egy olyan...
"Ha három macska három perc alatt három egeret tud megfogni, hány macska...
A honfoglaló magyarság szellemi kultúrájáról vajmi keveset tudunk,...
Üdvözlünk a Százholdas Pagonyban! Vegyél részt Micimackó születésnapi...
Mit gondolsz, vajon a fák is alszanak éjszaka? Hallottál már az erdő...
"A Batthyány mécsesnél (...) HODOSÁN RÓZA (DEMSZKY GÁBOR élettársa)...
Bori életében megváltozik néhány dolog: Anya újra dolgozni kezd. De Bori...
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: "Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászár...
Bővített kiadás! 1 új fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez! Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz. Elsőr...
A hasonló című első kötet kiegészítése; érdekességek, különlegességek; tartósítási eljárások; 260 magyar és nemzetközi recept ajánlása....
Így hát megírtam a fölkérőt, és elküldtem körülbelül negyven kollégának. "Olyan szöveget várunk tőled, amely irodalomként is élvezhető (lehet kisesszé, kispróza vagy akár vers), ugyanakkor, ha némelyi...
Most kezditek a hozzátáplálást, de nem szeretnél mindennap kétfélét főzni? Egy- vagy többgyermekes szülőként sokszor tanácstalan vagy, hogy mit főzzél a családnak? Ebben a szakácskönyvben olyan recept...
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) megbízásból a könyvet a V & P Media gondozta és adta ki. Így főznek a magyar katolikusok - 52 hét - 52 recept című kiadvány interjúkkal, történetekkel, re...
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára...
A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor r...
A hondurasi gyökerei és a New Orleans-i gyerekkora inspirálta Instagram-sztár pék, Bryan Ford (@artisanbryan) szerethető és szokatlan felfogása a házi sütéssel kapcsolatban biztosan megihlet mindenkit...
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában? Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen...
Ambrus Éva hozzátáplálásról szóló első könyve, az Anya, kérek még! óriási népszerűségnek örvend a kisgyerekes családok körében. A kiadványban megtalálható sok-sok hasznos tanács és egészséges finomság édesanyák tömegét tette magabiztossá a gyerektáplálásban. Ám a legtöbb apróság életében egyszer csak elérkezik az az időszak, amikor válogatni...
"A megmaradt ősi hun-szkíta-magyar ételeink, valamint ma is létező ázsiai hagyományok alapján újraéleszthető a fermentált ételeken alapuló gyógyító konyhánk kultúrája. A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat. Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll...
Ételben az orvosság -tartja a népi bölcsesség, s mennyi igazság van ebben! Az Éltető növények című könyv az évszakokat és azok változását messzemenően figyelembe vevő, ízekben gazdag utazásra invitálja az olvasót. A főszerepet olyan csodás növények játsszák, melyeknek éltető hatásuk van: oxigént biztosítanak, táplálnak és gyógyítanak minket -...
Egyszerű receptek az egészséges, boldog kisbabákért és kisgyerekekért Ahogy gyermekünk cseperedik, úgy lesz egyre inkább szükségünk könnyű és egyszerű megoldásokra - többek között az étkezések kapcsán is. Két gyermek elfoglalt anyukájaként és okleveles egészségügyi tanácsadóként Anjali Shah jól ismeri ezt a helyzetet. A Szuper babaételekben...
Fűszerrajongók, gasztrokalandorok és kíváncsi szakácsok figyelem: a fűszerimádatot a következő szintre léptethetjük az élelmiszer-tudós bestseller szerző dr. Stuart Farrimond segítségével. Ismerjük meg az alapfűszereket és a fűszerkeverékek létrehozásának tudományát, hogy miként működnek együtt a fűszerekben lévő ízösszetételek, és hogy milyen...
Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben! Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és gyümölcsrecepteket kínál, amelyeket még a kezdők is könnyen elkészíthetnek, a szerzők páratlan szakértelmének köszönhetően. Waltraud Angele saját allgäui birtokán gazdálkodik, és családi hagyományként őrzi a befőzés titkait, Gabriele Gugetzer pedig 26 szakácskönyv...
A street food mozgalom - dacolva a globálizáció és a multinacionális gyorsétteremláncok uniformizáló hatásával - a 21. század egyik legizgalmasabb gasztronómiai jelensége. A street food egyet jelent a friss, megfizethető és változatos ételek széles kínálatával, amelyből a városlakók és az éhes turisták kedvükre választhatnak. Az egykor csak helyben...