Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Sziget Könyvkiadó Bt.
ISBN: 9786155723667
Állapot: Új
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig é...
Várható szállítás: 2-4 munkanap
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig é...
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Sziget Könyvkiadó Bt. |
Kiadás ideje | 2024 |
Oldalszám | 144 |
Súly (g) | 20 |
Borító | Fűzve |
Nyelv | magyar |
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Jelenleg nincsenek olvasói vélemények