Kedvezményes ár! Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok Nagyítás

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok


Sziget Könyvkiadó Bt.

ISBN: 9786155723667

Állapot: Új

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig é...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

2 625 Ft‎

-25% kedvezmény

3 500 Ft‎

Az akció 2025. szeptember 30-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 1890 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 1890 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 1990 Ft
  • MPL Postapontra: 1890 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 1890 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 1990 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 2190 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 2190 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 2290 Ft
  • MPL Postapontra: 2190 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 2190 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 2290 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóSziget Könyvkiadó Bt.
Kiadás ideje2024
Oldalszám144
Súly (g)20
BorítóFűzve
Nyelvmagyar

Részletes leírás

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig é...