A vásárló a rendelés leadásakor az alábbi szállítási módok közül választhat:

Személyes átvétel Székesfehérváron

Mivel kiskereskedelmi üzletet nem üzemeltetünk, ezért személyes átvételére csak külön időpont egyeztetés után van lehetőség Székesfehérváron.
A csomag összeállítása után felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval telefonon vagy e-mailban és egyeztetünk az átvétel helyéről és időpontjáról.

Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

GLS logoHázhoz szállítás

GLS Hungary Futárszolgálat

A házhoz szállítást Magyarország területén az GLS futárszolgálaton keresztül biztosítjuk. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük vásárlóinkat a csomag feladásáról.

A házhoz szállítás díja: 990 Ft

Utánvétel kezelési díja: 300 Ft

15000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén nincs házhoz szállítási és utánvétel kezelési díj sem, a kiszállítás ingyenes!

A kiszállítás általában a feladást követő napon 8 és 17 óra között történik. Kérünk mindenkit, hogy olyan címet és elérhetőséget adjon meg, ahol, illetve amin akár munkaidőben is el tudják érni.

Az arra vonatkozó kéréseket, hogy a nap mely szakában történjen a kiszállítás, sajnos nem tudjuk teljesíteni, mivel a futárszolgálat tőlünk független és ilyen jellegű opciót nem kínálnak.

A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás intervallumot a várható kézbesítés időpontjáról.

A futár háromszor kísérli meg kézbesíteni a csomagot.

Amennyiben a futár nem tudja átadni a csomagot e-mailben értesítést kap az ügyfél. Az e-mailben található linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást új időpontban, valamint másik címet, vagy személyes átvételi módot is választhat egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPonton vagy GLS Automatából.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét és a termékek darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben a csomagolás sérült, jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát.

Az oldalon feltüntetett szállítási határidő minden esetben várható szállítási időt jelent, a tényleges időpont függ a futárszolgálattól is, ezért az ezektől való eltérésért az Eladó felelősséget nem vállal.

GLS Csomagpont

GLS Csomagpontra történő szállítás

GLS Hungary Futárszolgálat

Az GLS Hungary futárszolgálat lehetőséget biztosít úgynevezett csomagpontra történő szállításra. Az országban közel 700 átvevőhely van, ahol a kiszállítást követően 5 napunk van átvenni a csomagot. A legtöbb ilyen átvevőhelyen van lehetőség kártyás fizetésre, illetve a csomagautomatákat kivéve készpénzes fizetésre is. Természetesen, ha rendelés összegét előre kifizettük, akkor ingyen megkapjuk a csomagunkat.

A GLS Csomagpontra történő szállítás díja: 890 Ft

Utánvétel kezelési díja: 300 Ft

15000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén nincs szállítási és utánvétel kezelési díj sem, a kiszállítás ingyenes!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.