Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában töltött első tanév...
Tessa mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet… csak Tessát....
1558. Anglia. Stuart Mária és Tudor Erzsébet vetélkedik a trónért. Az...
Új kiadás, filmes borítóval! Margrave egy jelentéktelen kisváros Georgia...
Sára idejének nagy részét Lenti Mamáéknál tölti. Segít kertészkedni,...
"Nagyszerű segédanyagot tart a kezében az olvasó. A mesegyűjtemény a 3....
A haikuköltészet pár soros remekei a természet történéseinek egy-egy...
Az alkimisták mindannyin kabbalisták is, így az okkult hagyományhoz,...
Szilárd Gyula (1869-1925) - tanár, tankönyvíró szakíró A szerző elismert borászati szakember és szakíró volt, számtalan írása, könyve jelent meg a huszadik század elején. Borászati könyvei ma is fonto...
A nyolcvanegy éves Kossuth-díjas szerző így ajánlja olvasóinak új könyvét: "Ennek a könyvnek magyar borok a főszereplői, magyar borok, amelyeket ittam és szerettem; magyar borászok a hősei, akiknek it...
"Más területeken azonban még kacifántosabb módon próbáltak egy kis bódulatot elérni. Az ayahuasca, amelyet az Amazonas mentén fogyasztottak, és az ottani kúszónövényből főzték, amelyet szőlőnek is csú...
Egy könyvben minden izgalom Tokaj körül Jön a TokajGuide régen várt friss kiadása! A TokajGuide ötödik kiadása, az év egyik legjobban várt boros kiadványa. A jelentősen bővített friss kötetben a 170 l...
Ez a könyv a Balatonról szól, arról, amit az adni tud: élményt és nyugalmat, a természeti szépség és a kultúra harmóniáját. Egy jó úszás vagy kiadós séta után a gyomrunk figyelmeztet arra, hogy mint m...
A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljunk a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig támogassuk abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat...
A natúr bor élő bor - ahogyan a természet megalkotta. Nem más, mint a mindenki által ismert szőlőlé, amely szinte emberi beavatkozás nélkül erjed borrá. A legfinomabb, legautentikusabb és legegészsége...
A kis pincészetek jelentős részben személyesen ismerik azokat az embereket, akiknek a boraikat készítik. A mi fogyasztóink száma egymillió is lehet, a vakvilágba küldözgetjük a borospalackjainkat és m...
Könyv készült egy Könyvről. Bármikor fellapozható nyomdaillatú kötet a kőszegiek múzeumi üvegbúra alatt őrzött, évszázadok ódon illatát lehelő Könyvéről. Ez a hiánypótló munka mindenkit közel enged a ...
A szőlőműveléssel és a borászattal kapcsolatos ismeretek fontos szerepet játszanak még napjainkban is, mert a huszonegyedik század embere számára is fontos tényező, hogy minőségi szőlőből jó bort fogy...
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállí...
A jó pincegazdának ismernie kell a bort, annak tulajdonságait s mindazokat a körülményeket, amelyek a bor egészséges és hibátlan fejlődésére kedvező vagy nem kedvező befolyással vannak, mert csak így ...
A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy hozzájárulju...
Hazai pálinkáink a "HUNGARIKUMOK" sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kel...
Gyürky Antal, (Felsőszelény, 1817. március 12. - Dorog, 1890. július 31.) magyar borász, mezőgazdász, királyi kataszteri felügyelő, lapszerkesztő, borászati és közgazdasági szakíró. A "Borászati-szótá...
Gederéczi Gombocz Zoltán (Sopron, 1877. június 18. - Budapest, 1935. május 1.) magyar nyelvtudós, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia tagja. Az ELTE Bölcsészettudományi Kar egykori dékánja. N...
A szőlőtő egyike a legrégibb műveleti növényeknek. - A legrégibb könyvben, a bibliában, már Noéról mondatik, miszerint a vízözön után az Ararat hegyén "ismét földműveléssel foglalkozott és szőlőt ülte...
A listát négy szempont alapján szűkítettük le: minőség, érték, elérhetőség és egy X -faktor, amit izgalomnak nevezünk. A kiadvány gyönyőrű fotókat, angol és magyar nyelvű leírásokat tartalmaz a legjob...
A nyári nap érlelte zamatos, frissen szedett gyümölcs nemcsak nyersen fogyasztható, de kiváló bor, likőr, bólé, sőt martini készíthető belőle. A gyümölcsből készült alkoholos italok ma hazánkban még m...
Kiadványunk a borról szól, a borról, ami a 21. század kultúrájának fontos része. Minden ismeretet tartalmaz, melyet ezzel kapcsolatban tudni érdemes, és segít eligazodni a borral kapcsolatos valamenny...