Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Mindennek van történelme, mindenkinek...
Budapest kétségtelenül a világ egyik legizgalmasabb városa. Gasztronómiai szempontból is. Már nemcsak a trendek után kullogunk, hanem egyedülálló vendéglátóhelyek nyílnak nálunk is. A kiadványban bemutatott 25 kategóriából öt foglalkozik az ínyencéttermekkel. Mindezek mellett listánkban szerepelnek nemzeti konyhák, a legjobb mediterrán,...
A Michelin híres étterem- és szállodakalauza, más néven a "Red guide" a legjobb éttermeket a Michelin csillagnak nevezett elismeréssel jutalmazza. Ebben az évben Európában 20 különböző ország 44 városában több, mint 3000 hotel és étterem részesülhetett abban a megtiszteltetésben, hogy magas színvonalú munkájuk eredményeképpen megkapták a...
A szegedi Nemzeti Értékek Könyvkiadó tavaly vágott bele egy nagyszabású kiadói tervbe. Olyan könyvsorozat indítására vállalkozott, amely tematikusan mutat be egy-egy szakmát, ágazatot, igényes, ismeretterjesztő albumok formájában. A könyvsorozat első kötetei a gasztronómia területét érintették. A jó magyar pálinka, A jó magyar sör, A magyar...
Fine Restaurants 2018 kiadványban a prémium kategóriájú éttermeket mutatja be, melyek ideálisak egy kellemes reggeli, ebéd, vacsora vagy akár üzleti találkozó lebonyolítására. Letisztult layout, gyönyörű képek, és praktikus kódrendszer segíti az olvasót a tökéletes helyszín kiválasztásában, kis vidéki kitekintéssel. Feltérképeztük a friss...
A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt kínáló hely nyílt. Kalas Györgyi, az Index gasztronómiai újságírója éveket szánt arra, hogy felkutassa ezeket a büféket, éttermeket, és megismerje azokat az embereket, akik beindították ezt az örömteli...
Ebben az évben Európában 20 különböző ország 36 városában mintegy 3000 hotel és étterem részesülhet abban a megtiszteltetésben, hogy magas színvonalú munkájuk eredményeképpen megkapják a szakácsművészet területén méltán híres Michelin-csillagot. A Michelin 2018-as Vörös Könyvében (Red Guide) a hangulatos vendégházaktól kezdve a luxusszállodákig, a...
Vannak világszerte olyan ikonikus helyek, amelyek már visszavonhatatlan részei a vendéglátás történetének. Vannak olyan ikonikus helyek, melyek asztalainál olyan feledhetetlen hírességeket, illusztris személyeket szolgáltak ki, mint Ernest Hemingway, Peggy Guggenheim, Arturo Toscanini, Georges Braque, Truman Capote, Charlie Chaplin, Georges Clooney....