Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Az eltörölhetetlen múlt 1950. Szarajevó, Bosznia A szabadkai Mijo és az...
A mindennapjainkban egyre inkább jelen van a komplexitás, és ezzel...
Kedves Miss Bridgerton! Elég hosszú ideje levelezünk, és bár személyesen...
Tudtad, hogy az ökörbéka akár 20 000 petét is lerak kocsonyaszerű...
"Spirituális kérdésekről szóló személyes gondolkodás dokumentumai a...
A Lovagi ujjtorna nemcsak könyv, hanem 8 táblás játék is! NEM KELL HOZZÁ...
Ugróköteleztél már spagettivel? Hintáztál kiflin? És mondd,...
Babarókának kistestvére született: Apróka. Apróka sír. Babaróka igazán...
Alkategóriák
Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva első közös kötetében az olvasók bepillanthatnak a szerzők életébe, barátságába és konyhájába. Hol vidámabb, hol szomorúbb, egyedül vagy éppen közösen megélt történeteket ismerhetünk meg, s az elbeszéléseket a szerzők legkedvesebb receptjei egészítik ki. Balatoni kiruccanás, kisoroszi karácsony, tarját elcsenő...
Raj Ráchel jó szívvel és finom ételekkel invitálja családtagjait és kedves barátait a pénteki asztalhoz. Ebből a meghitt eseményből bontakozik ki a zsidó hagyományőrző, de egyben újító receptgyűjtemény, amelyben Ráchel bepillantást enged a világába, családi hétköznapjaiba és az ünnepekbe. Megismerjük, ahogy édesanyjától elleste a szakácsművészet...
Tűzbe hoz a kerti sütögetés gondolata? Égsz a vágytól, hogy grillezhess? Lángol benned a szenvedély a roston sültek iránt? Akkor reméljük, hogy igazán feltüzel majd ez a könyv, mely direkt neked készült, és tele van szuper ötletekkel!
A kötetben a nyugati végek, elsősorban Vas megye hal- és vadgasztronómiai értékeit szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek. Bízunk abban, hogy forgatva a kiadványt, és egy-egy hétvégi családi ebéd, vagy ünnepi-baráti összejövetel alkalmával egyre többen ismerkedhetnek meg a kötetben található receptek alapján elkészített ételek elfogyasztása nyújtotta...
A szerző első könyvében szokatlan, ám közérthető módon, érzelmi oldalról közelíti meg a desszertkészítés témakörét. A sütést egyfajta terápiaként definiálja, receptjeit pedig ennek megfelelően, hangulatok szerint rendszerezi. A könyvben szereplő 60 receptet a változatosság és sokszínűség jellemzi, melyek között találunk innovatív és modern...
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani - tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni -, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood...
Több mint 70 recept az alapmártásoktól a serpenyős mártásokon, a salátaönteteken és a mártogatókon át az édes mártásokig. Minimális munkával maximális élvezet: csak pár lépés elkészíteni egy tökéletes mártást. Lehengerlő sokféleség: klasszikus, egzotikus, kiadós és könnyű mártások halhoz, húshoz, zöldséghez... és még sok minden más.
Ha van már Instant Pot edényünk, bizonyára tudjuk, milyen egyszerű a főzés ebben a sokoldalú kuktában. De vajon teljes mértékben kihasználjuk? Ebben a szakácskönyvben több mint száz egészséges és az Instant Pot elektromos gyorsfőzőben könnyedén elkészíthető receptet találunk az ízletes reggeliktől kezdve a tartalmas ragukon át a csábító...
BBQ-alapvetések, techinkák, receptek és élmények. A könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési és életszemlélet bemutatása.
Legyen szó túrázásról vagy hangulatos piknikezésről a domboldalban, családunk vagy barátaink körében, a szabadban eltöltött idő nagyban hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Akár csak néhány órára is érdemes kimenni a természetbe - nem mindegy azonban, ilyenkor mit veszünk magunkhoz. Könyvünk ebben kíván segíteni. A túrázás során...
A könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is. A tartalomból Gabonafajták, lisztek tulajdonságai Tésztakészítés lépésről lépésre...
Stahl magazin. Az ikonikus gasztrolap, amit tízezrek vásároltak, százezrek olvastak, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást. Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb...
FEDEZD FEL A GALAXIS ÍZEIT A TATUINON ÉS A TAKODANÁN ÁT A BESPINTŐL EGÉSZEN A JAKKUIG! Ebben a szakácskönyvben 40 receptet találsz, amelyeket a messzi-messzi galaxis különleges bolygói és rettenthetetlen hősei inspiráltak. Készítsd el a tatuini kéktejturmixot, a bespini felhőfelfújtat, a nabooi édességet, a tavi tortácskát, de ne hagyd ki a...
Több mint 150 gluténmentes recept, ami megváltoztatja az életedet. Dr. David Perlmutter nagy sikerű könyve, a Gabonaagy forradalmasította a táplálkozásról és az egészséges életmódról kialakult képünket, bemutatva az étrendünk fontos részét képző búza, cukor és szénhidrátok káros hatásait. Új könyvében, a Gabonaagy szakácskönyvben most közel 150...
Az Örömfőzés első kiadása évekkel megelőzte a mai trendeket: tudatosság, öröm, harmónia, energia-munka és meditációk fonódtak össze remek receptekkel. Most megérkezett a második, bővített kiadás! Ebben a könyvben már 105 recept vár felfedezésre, valamint megszületett a teljesen új Tudatosság fejezet is. Virág, a Városi Jógi közismert tanítója...
A levesek e tárháza 500 ínycsiklandó, egyszerű és könnyen követhető receptet rejt. Oldalait forgatva rengeteg ötletet és tanácsot kapunk változatos levesek elkészítéséhez. Könnyű hétvégi ebéd, gyors vacsora, elegáns előétel, forró leves a hideg, vagy jeges frissítő a forró napokra - bármit is szeretnénk, itt megtaláljuk az ideális receptet. A...