Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
E kötet írásai három dologról szólnak: a zenéről, az életről és a kettő...
Az Eszmék a peremvidékről című sorozat 3. része. Juan Posadas, valódi...
Balássy Ádám Miklós monográfiája a jogbölcselet, jogalkotástan és...
Olaszországban nem lehet teljes a nap édesség nélkül. A frissen főtt kotyogós kávé mellé jár a ropogós biscotti. A selymes és hűs gelato egész évben kedvenc. Egy szelet krémesen lágy tiramisu a …
Hang Károly Budapest egyik hírneves cukrásza volt, aki először foglalkozott azzal a gondolattal, hogy receptgyűjteményét közkinccsé tegye. Ez által a cukrász és mézeskalácsos szakma tekintélyét …
"Gyakorlat teszi a mestert:" - írja a szerző. Ezt a népszerű közmondást bátran rá lehet alkalmazni a nők (sőt, most már a férfiak) leghasznosabb hivatására, a szakácsművészetre is. Ez az igazán ritka ...
Kovács Teréz könyve a régi magyar cukrászat egyik remeke. Könyve az 1893-as kiadás reprint változata, mely számos képpel illusztrálja a cukrászművészet tevékenységét, de azon kívül háromszáz recepttel...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A vegyes sütemények gyűjteménye számtal...
Sajátítsd el a színes-krémes sütifalatkák készítésének titkát receptről receptre! Ha még soha nem próbálkoztál e csodaszép, ámde meglehetősen trükkös édesség elkészítésével, és akkor is, ha már van be...
Mentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is...
Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait...
Ebben a kötetben édes sütemények kipróbált receptjeit gyűjtöttük össze. A sütés nélkül készíthető desszerttől a vajas kifliken, rolókon, hosszú ideig eltartható különlegességeken túl helyet kapnak a k...
Eddig féltél a sütéstől, mert mindenki azt mondta, hogy bonyolult dolog? Nincs időd több órát pepecselni egy desszerttel? Jó hírünk van, itt a Megúszós sütik könyvünk, amiben pont olyan recepteket tal...
ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS - A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gy...
Egy finom pite bármelyik évszakban megkoronázhatja a napunkat, megédesítheti a családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a barátokat. Titka a gondosan összeállított tészta, a kreatívan variálható tö...
A 18. század végéről származó kéziratos szakácskönyv, korabeli receptekkel, fortélyokkal, lekvárkészítési tanácsokkal. "KANDÉROZOTT NARANCSHAJ - A narancsnak a hajával éppen úgy kell tenni, mint magáv...
A nagysikerű, több mint 100.000 példányban eladott 160 grammos szénhidrátdiéta-sorozat következő kötete csak a desszertekről szól! Édességek inzulinrezisztensen, cukorbetegen? A süteményeknek helye va...
Kalandozz Ellával, a cserfes kislánnyal és Titivel, a vagány kisfiúval! Megtalálod az összes elgurult csokis kekszet a közértben? Észreveszed, kinél vannak a mogyorós csokifagyik a strandon? Vagy a tr...
Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos citromtorta nélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemények világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak...
Párizsban, délután négy óra tájban egyre több ember élete áll meg egy édes pillanatra: ilyenkor megtelnek a cukrászdák, teázók, hogy az oda betérők átadják magukat a le gouter - késő délutáni csemegézés - élvezetének és örömeinek. Legyen szó akár egy pompás eklerről, néhány szem bájos makaronról, epres tortácskáról vagy épp egy pillekönnyű...
Dobos-torta, mákos guba, zserbó, hókifli és isler - mindenki ismeri és szereti őket, és óhatatlanul emlékeket idéznek fel. A nagymama utánozhatatlan, pihepuha mézes krémese; a kókuszkocka, amelyet kisgyerekként is boldogan mártogattunk a csokiba, majd meghempergettünk a kókuszreszelékben; a családi ünnepek elmaradhatatlan Esterházy-tortája... A...
1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar termék (sütőpor, vanillincukor, szalalkáli, főzős vanília- és csokoládéízű krémpor, hidegen kikeverhető krémek és pudingok) megalkotását. A nosztalgiakönyv Váncza József receptjeit az eredeti rajzokkal, új tematikus rendbe helyezve közli. A finomabbnál...
Franciás könnyedség, elegancia és stílus Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns...