Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Valahol a világban most is fekszik valaki háborús romok alatt. A teste...
"Gyermekként nem értettem, miért nem beszél senki a múltról. Felnőttként...
"Az éjszaka egy önálló történet - szögezte le Elie Wiesel 1983-ban -, de...
"Ilona versvilága megérinti a lelket. A miniatűr, légies illusztrációk,...
A szerzőről: 1960-ban születtem Budapesten. Első verseimet a Budapesti...
Kedves kis témákban íródott gyermekverseket tartalmazó kiadvány,...
A Tudod a választ? kiadványok a fejtörők sorozat kérdéseit tartalmazza!...
A Tudod a választ? kiadványok a fejtörők sorozat kérdéseit tartalmazza!...
"Gyakorlat teszi a mestert:" - írja a szerző. Ezt a népszerű közmondást bátran rá lehet alkalmazni a nők (sőt, most már a férfiak) leghasznosabb hivatására, a szakácsművészetre is. Ez az igazán ritka ...
Kovács Teréz könyve a régi magyar cukrászat egyik remeke. Könyve az 1893-as kiadás reprint változata, mely számos képpel illusztrálja a cukrászművészet tevékenységét, de azon kívül háromszáz recepttel...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A vegyes sütemények gyűjteménye számtal...
Sajátítsd el a színes-krémes sütifalatkák készítésének titkát receptről receptre! Ha még soha nem próbálkoztál e csodaszép, ámde meglehetősen trükkös édesség elkészítésével, és akkor is, ha már van be...
Mentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is...
Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait...
Ebben a kötetben édes sütemények kipróbált receptjeit gyűjtöttük össze. A sütés nélkül készíthető desszerttől a vajas kifliken, rolókon, hosszú ideig eltartható különlegességeken túl helyet kapnak a k...
ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS - A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gy...
Egy finom pite bármelyik évszakban megkoronázhatja a napunkat, megédesítheti a családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a barátokat. Titka a gondosan összeállított tészta, a kreatívan variálható tö...
"Frau Schwenk, a szakácsnő robogott be az étkezőbe, és az asztalra tette a frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát." Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívű c...
A 18. század végéről származó kéziratos szakácskönyv, korabeli receptekkel, fortélyokkal, lekvárkészítési tanácsokkal. "KANDÉROZOTT NARANCSHAJ - A narancsnak a hajával éppen úgy kell tenni, mint magáv...
A nagysikerű, több mint 100.000 példányban eladott 160 grammos szénhidrátdiéta-sorozat következő kötete csak a desszertekről szól! Édességek inzulinrezisztensen, cukorbetegen? A süteményeknek helye va...
Kalandozz Ellával, a cserfes kislánnyal és Titivel, a vagány kisfiúval! Megtalálod az összes elgurult csokis kekszet a közértben? Észreveszed, kinél vannak a mogyorós csokifagyik a strandon? Vagy a tr...
Párizsban, délután négy óra tájban egyre több ember élete áll meg egy édes pillanatra: ilyenkor megtelnek a cukrászdák, teázók, hogy az oda betérők átadják magukat a le gouter - késő délutáni csemegézés - élvezetének és örömeinek. Legyen szó akár egy pompás eklerről, néhány szem bájos makaronról, epres tortácskáról vagy épp egy pillekönnyű...
Dobos-torta, mákos guba, zserbó, hókifli és isler - mindenki ismeri és szereti őket, és óhatatlanul emlékeket idéznek fel. A nagymama utánozhatatlan, pihepuha mézes krémese; a kókuszkocka, amelyet kisgyerekként is boldogan mártogattunk a csokiba, majd meghempergettünk a kókuszreszelékben; a családi ünnepek elmaradhatatlan Esterházy-tortája... A...
1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar termék (sütőpor, vanillincukor, szalalkáli, főzős vanília- és csokoládéízű krémpor, hidegen kikeverhető krémek és pudingok) megalkotását. A nosztalgiakönyv Váncza József receptjeit az eredeti rajzokkal, új tematikus rendbe helyezve közli. A finomabbnál...
Franciás könnyedség, elegancia és stílus Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns...
A zamatos gyümölcsökkel elkészített sütemények ízét és látványát semmi sem múlhatja felül, kicsik és nagyok egyaránt rajonganak értük. A Desszertleckék második kötetében a Nők Lapja Konyha, illetve a rendszeresen megjelenő Desszert-különszám legjobb gyümölcsös édességeit gyűjtöttük össze: epres, meggyes, málnás, barackos finomságokat ugyanúgy találsz...
Avokádós lime-torta? Kesujoghurt? Citromos mákgolyó? Csupa nyersből? "De hát ez finom!" Persze, hogy finom! Lénárt Gittát aligha kell bemutatni az olvasóknak, hisz szinte minden évben újabb kötettel, tévészereplésekkel, előadásokkal, tanfolyamokkal gyarapítja a nyerskonyha követőinek táborát. Az Élő édességek 2011-es megjelenése óta...
Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült...