Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
E kötet írásai három dologról szólnak: a zenéről, az életről és a kettő...
Az Eszmék a peremvidékről című sorozat 3. része. Juan Posadas, valódi...
Balássy Ádám Miklós monográfiája a jogbölcselet, jogalkotástan és...
A whisky világatlasza az egyetlen útmutató, amelyre a whiskyrajongóknak és az újoncoknak egyaránt szükségük van ahhoz, hogy mindennel tisztában legyenek, amit a whiskyről tudni kell. A 34 részletes …
A magyar pálinkák messze földön híresek, együtt emlegetik valamennyit - dicsérő szavakkal - a skót whiskyvel, az angol ginnel és a lengyel vodkával. Soha nem látott választék készül pálinkáinkból …
A Ginszótár a ginrajongók nélkülözhetetlen útmutatója. Több száz szócikkben ismerteti a klasszikus ital történetét, bevezet az illatok és ízek sokszínű birodalmába: a borókától a citrusokig, a …
60 gyöngyöző és pezsgő koktélrecept prosecco- és pezsgőrajongóknak - vagy bárkinek, aki szereti, ha poharában pezseg az élet. A klasszikus gin fizztől az Aperol spritzig, a frissítő nyári …
A bubble tea sose volt még ilyen finom... és cuki! A bubble tea - néha buborékteának vagy gyöngyteának is nevezik - az 1980-as években Tajvanról indult, és meghódította az egész világot. A világ nagyv...
Ennek a könyvnek a mellékhatása, hogy lehet soha többet nem fogsz filteres teát inni! Mi szóltunk! A kezedben tartott Tea Kódex egy varázslatos utazásra invitál a Kínai és Japán teák világába, ahol ne...
Iránytű a kávé világában tett utazáshoz A kávé népszerűbb, mint valaha, tele ízekkel, emlékekkel, aromákkal, készítéséhez és felhasználásához pedig számtalan titok és történet kötődik. A Kávészótár né...
A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz második (angol nyelven negyedik), teljesen átdolgozott és naprakész kiadása. Ez egy teljesen más whiskykalauz. Nem díjak felsorolása...
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. Jelen receptgyűjteményében kiemelt hely...
PILSENI, STOUT, IPA, PORTER, BAK, PALE ALE, FÉLBARNA, BÚZA... Az otthoni sörfőzés művészetének elsajátítása az egyszerű sörfőző szett használatától a saját mikrosörfőzde elindításáig. Ismerd meg a leg...
"Kétféle ember él a Földön: akik szeretik a gin-tonikot, és akik még nem kóstoltak tökéleteset." Mr. Z. A ginfogyasztás a reneszánszát éli, és aki szeretne elmélyülni a méltán népszerű ital történetéb...
A magyar szakirodalomból mindezidáig hiányzott egy olyan nagyobb önálló munka, mely a likőrgyártás elméleti és gyakorlati tudnivalóit felöleli. A munka elsősorban a gyakorlati likőrgyártás érdekeit ké...
Minden, amit a sörről tudni érdemes - a folyékony arany szerelmeseinek Hogyan lesz tökéletes habja a sörnek? Melyik ételhez milyen típusú sör illik? Mennyi ideig és hogyan készül a sör? Miként váljunk...
TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST - EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL! Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miké...
65 hazai főzdébe invitáljuk! Több mint egy évtizede robbant be hazánkban a sörforradalom, amely új lendületet adott a kisüzemi sörkészítésnek. Napjainkban közel száz sörfőzde üzemel országszerte. Egy ...
E hiánypótló zsebkönyvben nemcsak az a jó, hogy belefér egy kabát- vagy zakózsebbe, hanem hogy többek között megtudjuk belőle: - hogyan készül a whisky - mi a különbség a whisky és a whiskey között - ...
Kihagyhatatlan olvasmány whiskyrajongók számára Hogyan kell helyesen írni: whisky vagy whiskey? Mi köze a francia forradalom által elsöpört uralkodóháznak a Kentucky bourbon whiskey-hez? Milyen hatáss...
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőt...
Ez a kis írás 1845-ben látott napvilágot és a pálinka keletkezését, történetét valamint pozitív és negatív hatását elemzi, bár a szerző, akiről írásában nem derül ki, hogy ki is Ő valójában, de hazánk...
A legtöbb ember egy csésze forró kávéval kezdi a napot. Ám kávéügyben egy egész világ fedezhető fel: különböző pörkölési és főzési módszerek, hagyományok és szertartások szerte a világon. Ebben a zseb...