Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Sabina Wurmbrand igaz története a kommunista Kelet-Európából. Ebben a...
"Reményt ad egy olyan világban, amely kísértetiesen hasonlít a...
Cinn, mi történik itt?! Távollétemben Volt professzor egy speciális...
Ez a könyv keresztény reflexió korunk civilizációs gondjaira....
Henryk M. Malak könyve regényes formában követi végig Árpád-házi Szent...
A történet napjainkban játszódik Magyarországon. Társadalmi kritikaként...
Játszódik: 1990 történelmi nyarán, a magyar rendszerváltozás...
Hogyan jutottunk el a kőkorsókban erjesztett árpalétől az india pale ale-ig, a sumér Ninkaszihoz írt ódától a tévéreklámokig? Mi köze a sörnek az azincourt-i csatához és a reformációhoz? Mit léptek a ...
Kocsis Lilla és Nagy Zoltán 2008 szeptemberében nyitották meg a Boutiq'Bar-t. Az immáron tizenhárom éves bár nemcsak a budapesti, hanem a nemzetközi koktélporond elismert szereplője is. Nyugodtan mond...
A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz második (angol nyelven negyedik), teljesen átdolgozott és naprakész kiadása. Ez egy teljesen más whiskykalauz. Nem díjak felsorolása...
Ez a kis írás 1845-ben látott napvilágot és a pálinka keletkezését, történetét valamint pozitív és negatív hatását elemzi, bár a szerző, akiről írásában nem derül ki, hogy ki is Ő valójában, de hazánk...
PILSENI, STOUT, IPA, PORTER, BAK, PALE ALE, FÉLBARNA, BÚZA... Az otthoni sörfőzés művészetének elsajátítása az egyszerű sörfőző szett használatától a saját mikrosörfőzde elindításáig. Ismerd meg a leg...
A legtöbb ember egy csésze forró kávéval kezdi a napot. Ám kávéügyben egy egész világ fedezhető fel: különböző pörkölési és főzési módszerek, hagyományok és szertartások szerte a világon. Ebben a zseb...
Kuckózz be otthon egy csésze teával, és vedd kezedbe ezt a hasznos kis könyvet! A teák nem csak színes dobozok az élelmiszerbolt polcain: érdemes többet tudni róluk, és lehetőleg megkóstolni minél több félét. Ez a zsebkönyv méretű kalauz sok érdekességet, útmutatást, ötletet és alapvető ismeretet kínál a tea kedvelőinek. A rutinosak és a kezdők...
Miért tartották gyógyszernek a gint? Hogyan vált a köznép italából az elit kedvencévé? Mi a titka a tökéletes ginalapú koktélnak? Miről ismerhetjük fel a minőségi gint? Ismerjük meg a gin történetét a 17. századtól kezdődően! Nyerjünk betekintést a világ leghíresebb lepárlóinak kulisszatitkaiba, a ginkészítés rejtelmeibe, és fedezzük fel...
A hiánypótló kötet új külsőt és új belsőt kapott. A Házi Sör Kalauz második kiadása az előzőhöz hasonlóan a sörbarátokhoz szól. A kezdő és amatőr sörfőzőkön túl a sörforradalom iránt érdeklődők is sok-sok érdekességet találnak a kötetben: megújult receptek, az emberiség és a sör kapcsolata, sörfőzési technológiák, utazási ajánlók, sör-étel...
A Quintessence Pálinkás Könyvek negyedik kötetének Gyökerek - múlt fejezetében a közelmúlt adatait vizsgálva feszegetjük a minőségi pálinka jelenét és jövőjét. A pálinkatörvény megalkotása által elindított pozitiv változások, az állam által nemzeti értékként kezelt pálinka minőségi fejlődését a magán főzés engedelyezése és a bérfőzési szeszadó...
Egy 148 oldalas, színvonalas fotókkal gazdagon illusztrált, hiánypótló kiadvány. A kötet leírja a sör és az emberiség kapcsolatát, részletesen bemutatja a házi sörkészítési folyamatot, eddig még soha nem publikált sörös receptekkel! Emellett sörös úticélokat ajánlj, és a gasztronómia területét is érinti, melyek az ideális sör-étel párosítások. A...
Miért mézízű néhány whisky? Hogyan készül a bourbon és a scotch? Milyen gabonából és hogyan párolják a whiskyt? Adjunk-e vizet a whiskyhez? Hogyan keverjünk whiskykoktélt? A whiskyt úgy fedezhetjük fel igazán, ha nem egyszerűen megisszuk, hanem megízleljük. Kóstoljuk. Húsz kóstoló vezet végig az ital aromáinak és ízeinek teljes...
A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig - és mellettük közreadja a hozzájuk kapcsolódó, róluk elnevezett koktélok receptjeit.
A tea az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk világszerte. Évezredes története során nemzetek és kultúrák sorsa, társadalmi szerepek és gasztronómiai szokások változtak meg miatta, illetve rengeteg ember megélhetését szolgálja napjainkban is. A könyv elkalauzolja az olvasót a világ legismertebb és legkülönlegesebb termőterületeire, bemutatja a...
,,Friss, növényi alapú hozzávalókkal teli smoothie-jaim és gyümölcsleveim tele vannak minden jóval, amitől csodálatosan érzed magad, ráadásul egyszerűen elkészítheted őket akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy, mégis meg akarod őrizni az egészségedet. Én szinte mindennap használom ezeket a recepteket, hogy segítsenek ellazulni. Ebben a könyvben a...
A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem...
Készen állsz-e egy utazásra, melyben felfedezed a gin hosszú történetét és sikersztoriját? Ez a könyv bemutatja e borókaillatú párlat összes titkát, a gyártási eljárásokat, a mai piacon megtalálható főbb márkákat és a legmodernebb íztrendeket. Mindent megtudhatsz a hagyományos márkákról, az ötletgazdag és kifinomult receptű kortárs ginekről és...
"Skócia vezető whiskyszakértője" - írta a Whiskyvilág című könyv szerzőjéről a The Times. Charles Maclean 1981 óta foglalkozik skót whiskyvel, ez idő alatt több mint egy tucat könyvet írt a témában, melyek közül több nemzetközi díjat nyert és jó néhányat számos nyelvre lefordítottak. A Whiskyvilág 2009-ben jelent meg először, magyarul már a...
Az 1x1 konyha sorozat a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel.
A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem...