Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi...
Eva soha nem akart igazán anya lenni, és semmiképpen nem egy olyan...
"Ha három macska három perc alatt három egeret tud megfogni, hány macska...
A honfoglaló magyarság szellemi kultúrájáról vajmi keveset tudunk,...
Üdvözlünk a Százholdas Pagonyban! Vegyél részt Micimackó születésnapi...
Mit gondolsz, vajon a fák is alszanak éjszaka? Hallottál már az erdő...
"A Batthyány mécsesnél (...) HODOSÁN RÓZA (DEMSZKY GÁBOR élettársa)...
Bori életében megváltozik néhány dolog: Anya újra dolgozni kezd. De Bori...
Tarts velünk a rovarok színpompás...
Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander - Az idegen világából megismert ételeket! Kápráztasd el a többi rajongót, vagy kényeztesd saját magada...
Szakácskönyv Csíksomlyóról az 1690-es évekből Szépséges és játékos könyv ez, igazi gasztronómiai időutazás. A csíksomlyói szerzetesek kéziratos szakácskönyve háromszázharminc év után végre otthonában ...
Sorozatunk hatodik kötetét ajánlom nagy szeretettel az olvasóknak. Sorban a hatodik kötet, de egyben különleges is, hisz míg az első öt kötetben különböző tájegységek háziasszonyait és receptjeit muta...
Manapság nagyon sokan küzdenek ételallergiával, intoleranciával, esetleg szeretnének fogyni vagy csupán odafigyelni magukra, így elengedhetetlen, hogy friss alapanyagokból, laktóz-, tej- vagy gluténme...
Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetj...
Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven édesvízi recepttel ...
Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény! MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A...
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdő...
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételké...
Ebben a rendkívüli könyvben a híres filmsztár és sikerszerző humoros fűszerezéssel ötvözi a gondolkodás művészetét a főzés művészetével. Egyik legnagyobb szenvedélye, az evés, számára a létezés középp...
Ambrus Éva, az Anya, kérek még! Hozzátáplálás egyszerűen és a Válogatós gyerekek című nagy sikerű könyvek szerzője ezúttal az ételallergia témakörére fókuszál. Szerzőtársával - aki három multiallergiá...
"Ez nemcsak egy szakácskönyv, hanem elméleti összefoglalása a reggelinek mint étkezésnek a hagyományos kínai orvoslás (HKO) energetikai nézőpontjából. Olyan alapmű, ami segít megérteni tested működésé...
Ki tudna ellenállni a grillezett padlizsánnak, egy tál frissítő csorbalevesnek, a túróval és tejföllel gazdagon megrakott puliszkának, egy kiadós töltött káposztának, vagy a mesésen illatozó fonott ka...
"Te is Jóbarátok rajongó vagy. Láttad az összes epizódot (többször is). Ismered az összes belsős viccet, ami elhangzik a sorozatban. Még azt is tudod, hogyan készült AZ A BIZONYOS hálaadási desszert. Nos, ezzel a jópofa szakácskönyvvel még egy lépéssel közelebb kerülhetsz a kedvenceidhez: elkészítheted azokat a mennyei ételeket, amelyeket az...
Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól! Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen. A technológiát bemutató...
Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva első közös kötetében az olvasók bepillanthatnak a szerzők életébe, barátságába és konyhájába. Hol vidámabb, hol szomorúbb, egyedül vagy éppen közösen megélt történeteket ismerhetünk meg, s az elbeszéléseket a szerzők legkedvesebb receptjei egészítik ki. Balatoni kiruccanás, kisoroszi karácsony, tarját elcsenő...
Raj Ráchel jó szívvel és finom ételekkel invitálja családtagjait és kedves barátait a pénteki asztalhoz. Ebből a meghitt eseményből bontakozik ki a zsidó hagyományőrző, de egyben újító receptgyűjtemény, amelyben Ráchel bepillantást enged a világába, családi hétköznapjaiba és az ünnepekbe. Megismerjük, ahogy édesanyjától elleste a szakácsművészet...
Okleveles dietetikusként Stephanie Middleberg arra tette fel az életét, hogy minél több embert tanítson meg egészségesen étkezni, édesanyává válása óta pedig munkája személyes küldetésévé vált. A természetes babaételek nagykönyvének szerzője szakemberként és gyakorló anyaként egyaránt értékes táplálási tanácsokkal, tapasztalatokkal szolgál, és...
Tűzbe hoz a kerti sütögetés gondolata? Égsz a vágytól, hogy grillezhess? Lángol benned a szenvedély a roston sültek iránt? Akkor reméljük, hogy igazán feltüzel majd ez a könyv, mely direkt neked készült, és tele van szuper ötletekkel!
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani - tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni -, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood...