Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Tata a Narcosból mindent elmesél A...
"Te is Jóbarátok rajongó vagy. Láttad az összes epizódot (többször is). Ismered az összes belsős viccet, ami elhangzik a sorozatban. Még azt is tudod, hogyan készült AZ A BIZONYOS hálaadási desszert. Nos, ezzel a jópofa szakácskönyvvel még egy lépéssel közelebb kerülhetsz a kedvenceidhez: elkészítheted azokat a mennyei ételeket, amelyeket az...
Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól! Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen. A technológiát bemutató...
Okleveles dietetikusként Stephanie Middleberg arra tette fel az életét, hogy minél több embert tanítson meg egészségesen étkezni, édesanyává válása óta pedig munkája személyes küldetésévé vált. A természetes babaételek nagykönyvének szerzője szakemberként és gyakorló anyaként egyaránt értékes táplálási tanácsokkal, tapasztalatokkal szolgál, és...
Stahl magazin. Az ikonikus gasztrolap, amit tízezrek vásároltak, százezrek olvastak, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást. Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb ázsiai...
Ki nem szereti a kis falatkákat, amelyek megnyitják a gyomrot és kedvet csinálnak a következő fogásokhoz? Előételek & Co. Gyakran olyan csábítóak, hogy el is felejtkezhetünk a főfogásokról.
Az egyik iskolai szünidő első napján édesanyám hajnalban felébresztett, elsorolta, hogy a reggelihez és ebédhez milyen alapanyagokat hol találok (kredenc, spájz, hűtőszekrény), a lelkemre kötötte, az ötéves öcsémnek is rendesen adjak enni, és elment dolgozni. Az ajtóból még visszaszólt: ,,Az asztalon hagytam 1 forint 50 fillért, ebből vegyél 50...
A legtöbb édesanya puha pürékkel és a kanál használatával kezdi a hozzátáplálást. Napjainkban azonban egy másik, a baba igényei felől közelítő módszer, a BLW is egyre népszerűbb. Annabel Karmel több mint 25 éve segíti a szülőket ötletes és könnyen elkészíthető receptjeivel. Legújabb, BLW szakácskönyv című könyvében az igény szerinti elválasztás...
25 éves évfordulójához érkezett a család egyes számú babaszakácskönyve, a Babaétrend! Az új, bővített kiadás 200 egyszerű és ínycsiklandó receptet tartalmaz kisgyermekünk és az egész család számára. A kötetben található ételekben garantáltan nincs tartósítószer vagy egyéb adalékanyag, mert semmi sem lehet annyira egészséges, mint amit mi, a magunk...
Kathryn Bruton legújabb szakácskönyvében 80 ínycsiklandó, friss és egészséges hozzávalókból készített, testet-lelket erősítő és tápláló levessel ismerkedhetünk meg. Akár laktató, meleg és tartalmas levest szeretnénk, akár üde, friss, esetleg különleges és egzotikus ízekre vágyunk, ebben a könyvben garantáltan találunk olyan receptet, ami a kedvünkre...
A palacsintát mindenki szereti! Ki mondta, hogy egy palacsinta csak lekváros vagy kakaós lehet? A gasztronómia és a világ ízei iránt érdeklődő olvasók most számtalan új receptet ismerhetnek meg ebből a vidám, étvágygerjesztő és ismeretterjesztő könyvből. Sudi Pigott a sós és édes palacsinták lenyűgöző receptgyűjteményét állította össze, az...
A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t...
""Az asztal körül kialakulhat a bajtársiasság, a sorsközösség élménye, az együtt elköltött étkezések során kezdődhetnek vagy mélyülhetnek el barátságok, szakmai kapcsolatok. Az evés, vagy maga az ételnek a megosztása már egy olyan közös tapasztalás, ami egységbe kovácsol, csapatot képez, márpedig kevés olyan, a honvédséghez hasonló hely van, ahol...
50 kipróbált recept, ételkészítési technikák, kulturális háttérinformációk és tudásmorzsák, közel 500 fázisfotó lépésről lépesre. Egy szakácskönyv gyerekeknek, akik már ügyesen mozognak a konyhában és "felnőttesre vágynak".
Az utóbbi években a konyhaművészet újra felfedezte a kreatív street foodot, amihez hozzátartozik a hamburger reneszánsza is. A legfinomabb húspogácsákkal, ropogós, mégis puha zsemlékkel, fűszeres szószokkal és mindenféle csábító extrával a konyhaművészet mostohagyermekéből a burger egy külön életstílust képviselő trend étellé vált. A magam részéről,...
Amikor levertnek, idegesnek, fáradtnak érezzük magunkat, gyakran szervezetünk túlsavasodása áll a háttérben. De helyes étrenddel és odafigyeléssel visszaállíthatjuk a sav-bázis egyensúlyt, ráadásul úgy, hogy tulajdonképen semmiről nem kell lemondanunk, ami finom. Kötetünkben közel 80 egyszerűen elkészíthető, egészséges, egyben tápláló étel és ital...
Rohanó világunkban egy kiadós, gyorsan elkészíthető egytálétel nagy kincs, rengeteg időt, energiát takaríthatunk meg vele. A rizottó e kincsek közé tartozik, ráadásul szinte végtelenül variálható: húsokkal és zöldségekkel, édesen és sósan egyaránt ínycsiklandó fogás készíthető belőle. Mint minden ételnek, a rizottónak is megvannak a maga titkai - a...
Már az ókori görögök is... vagy ha ők nem, de a rómaiak biztosan! Üssük fel Apiciust vagy a Satyricont, és lám: ott a pacal. És a sötét középkor? Aki olvasta Rabelais-t, csak somolyog. Hát a modernek? Pacal minden mennyiségben, benne úszunk pillangózva. A posztmodernekről már nem is szólunk, csak annyit mégis: a pacal az pacal az pacal az pacal....
A DIÓFÉLÉK ÉS A MAGOK TÁPANYAGBOMBÁK, MELYEK SEGÍTIK AZ EGÉSZSÉGES SZÍVMŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁT, TÁMOGATJÁK AZ IMMUNRENDSZERT ÉS CSÚCSFORMÁBAN TARTJÁK AZ AGYAT. Kattanjunk rá a diófélékre és a magokra! Az értékes szemek meg vannak pakolva vitaminokkal, rákellenes antioxidánsokkal és esszenciális ásványi anyagokkal. Egy egészséges mandulalisztes...
Nehéz ellenállni a frissen grillezett hús, hal, sajt vagy zöldség kellemesen füstös illatának. Tavasztól őszig a kerti sütés-főzés pompás időtöltés családunkkal vagy barátainkkal, hűvösebb napokon pedig beltéri grillsütő segítségével készíthetünk ízletes fogásokat. A könyvben több mint 60 remek recept található. Kóstoljuk meg a különféle húsokból -...
"A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg hasznos tipp...