Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
E könyv tanulmányai a Kínában honos főbb vallásokat - konfucianizmus,...
Juhász Elődtől azt tanulhattuk meg, hogy van olyan lánc, amelyben jó...
Gregor Ferenc (1926-2008) a szlovák nyelvtudomány, a ma gyar-szlovák...
CHRIS HADFIELD évtizedekig készült az űrrepüléseire, majd csaknem...
Abafi Lajos (eredeti nevén Aigner Lajos; (Nagyjécsa, 1840. február 11. -...
A Szent István Társulat Biblia-kiadási közül a legnagyobb méretű, és a...
A kötet szerzője, Dr. Baktay Ervin (Dunaharaszti, 1890. június 24. -...
A 19. század egyik legnagyobb hatású orvosa volt. Felfedezése anyák...
"Leegyszerűsítenénk jellemzését, ha...
...
Városban lakik? Zajban, koszban, bűzben? Eljátszott már a gondolattal, hogy szívesen maga mögött hagyná az egészet, és falura költözne? Vagy már meg is tette, csak még nem tudja, mit hogyan kell csinálni? Örömmel művelne konyhakertet, gondozna gyümölcsfákat vagy tartana állatokat, de még tanácstalan, hogyan fogjon bele? Ferencz Gergő gyermekkora óta...
Az a kertészkedő, aki menedéket nyújt a hasznos állatkáknak vagy tudatosan telepíti be őket a kertjébe, segítők sokaságára tesz szert, akik szorgosan előkészítik a talajt, beporozzák a virágokat és természetes módon tizedelik a károsítókat. A gazdag képanyaggal illusztrált könyv - számos rovart, kétéltűt és madarat mutat be, - egyszerű...
Virágoskertünket és pihenőkertünket is adottságainknak megfelelően kell kialakítanunk és fenntartanunk. Ha jól választjuk meg az egynyári és évelő virágokat, a cserjéket és azt a néhány fát, ami elfér egy családi ház kertjében, a növények igényeihez alkalmazkodva ápoljuk őket, meghálálják a gondoskodást és teljes szépségükben kivirulva...
Csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt nyújt, fontos tápanyagokkal gazdagítja étrendünket és életenergiával tölt fel. A csírák a természet nagyszerű ajándékai, hiszen a magoncban ott található a teljes növény falatnyi méretű, ehető formában....
A könyv sok fotóval, rajzzal és részletes leírással mutatja be, hogyan építhetünk saját kezűleg kemencét vályogból, téglából, fából és szalmából - azaz bárhol beszerezhető és nem túl drága anyagokból. A kötetből megismerhetjük más országok hagyományos kemencéit és a recepteken keresztül a bennük készülő finomságokat is a kenyértől a húsételekig....