Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi...
Eva soha nem akart igazán anya lenni, és semmiképpen nem egy olyan...
"Ha három macska három perc alatt három egeret tud megfogni, hány macska...
A honfoglaló magyarság szellemi kultúrájáról vajmi keveset tudunk,...
Üdvözlünk a Százholdas Pagonyban! Vegyél részt Micimackó születésnapi...
Mit gondolsz, vajon a fák is alszanak éjszaka? Hallottál már az erdő...
"A Batthyány mécsesnél (...) HODOSÁN RÓZA (DEMSZKY GÁBOR élettársa)...
Bori életében megváltozik néhány dolog: Anya újra dolgozni kezd. De Bori...
A lányok lágyulnak. A fiúk...
VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT! Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban született és nőtt fel, és már egés...
Szeretettel ajánlom szakácskönyv-sorozatunk ötödik kötetét, a 100 felcsíki recept több mint 100 felcsíki háziasszony című könyvünket minden főzni vágyó embernek. Ajánlom a gyakorlott háziasszonyoknak,...
Tartalmában, stílusában folytatja az eddigi Chefparade könyveket: sok képpel, vidámsággal, olvashatóság.Gasztro-kirándulás Indiától Indonéziáig, Vietnámtól Japánig....
MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA? Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti rabul az ember szívét. A szicíliai születésű szerző, Cettina Vicenzi...
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint ...
Opt Art celebrates its 25th Anniversary with an exclusive publication of the Culinary Chronicle which is conceptualized around the unique culinary diversity of Hungary. Only 250 books are available in...
Végy egy ártatlannak tűnő erdélyi szakácskönyvet a 19. század közepéről. Írd be tulajdonosa nevét meg a települést a Google keresőjébe. Ezen a ponton Bem apó Petőfivel súlyosbítva behajtat Vajdahunyad...
A 100 recept, 100 háziasszony projektünk negyedik kötetét tarthatja kezében a Kedves Olvasó, és ezzel egyidejűleg azt is örömmel nyugtázhatjuk, hogy sorozattá terebélyesedett a kezdeti tétova ötlet. A...
"A kor nem számít, hacsak nem sajt vagy." (Luis Bunuel) Ez a könyvecske mindenkinek szól, az alkalmi sajtfogyasztónak és az ínyencnek egyaránt, mert választ kaphat belőle az összes fontos kérdésre, mi...
Padlizsánkrém, hummusz, falafel, pirított halloumi sajt, töltött szőlőlevelek, datolyás falatkák - csak pár kedvenc a közel-keleti és mediterrán térség mezzefogásaiból. A mezze népszerűsége a változat...
Örömmel tesszük le a gasztronómia iránt érdeklődő Olvasó asztalára kiadónk szakácskönyv-sorozatának harmadik kötetét, a 100 dabasi ételkülönlegességet és több, mint 100 asszonyt bemutató könyvünket. E...
"Erdővidék a természeti kincsek, a gazdag épített örökség földje, a magyar kultúra és történelem jeles személyiségeinek szülőföldje, a mélyen gyökerező székely-magyar hagyományos–, és annak a székely-...
Pataki János Székelyföld ízei című szakácskönyve 2006-ban látott napvilágot, és szinte azonnal elfogyott a boltok polcairól. Az elmúlt években a Fekete Sas Kiadó újra megjelentette Pataki János saját ...
Ha egy kiváncsi marslakó errefelé csavarogna, meglepetéssel tapasztalná, hogy töltött káposzta, füstölt kolbász és túrós rétes finom illata lengi körül szépséges bolygónkat, különösképpen itt a Kárpát...
Régi magyar kéziratokat publikáló sorozatunk legújabb darabja: a kötetben egy újabb egyedi ritkaság, egy XIX. század végi pesti polgárasszony házi kéziratos szakácskönyve található. Korabeli receptekk...
"A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia" - vallja a szerző, Mimi Thorisson. Piemonttól Umbriáig, Lombardiától Abruzzóig bejárja az olasz régiókat, és 100...
Mindenki eszik! Nincs még egy olyan tevékenység, mely ennyire kiterjedten érintene minden embert a Föld kerekén. A Biblia is rendkívül sokszínűen mutatja be a kor emberének étkezését, a mezőgazdálkodás elemeit, az élelmiszer-előállítás mozzanatait, a táplálkozási szokások furcsaságait, és azt is, amikor nem volt mit enni. Ám az evés nemcsak, mint a...
Manapság iskolát teremett a skandináv módja annak, hogyan érezzük jól magunkat. Egyre ismertebbé vált a hygge, a dán életérzés, valamint a figyelő tekintetek Svédország felé fordultak, ahol a lagom szó fedi le a nem túl extrém, inkább relax életvitelt és a pillanat megélését. Ami az étkezést illeti, a svédeknek különleges szertartásaik vannak....
Az olasz konyha egyáltalán nem bonyolult. Ha megvannak az alapvető hozzávalók, mint például olívaolaj, durva tengeri só, fekete bors, bazsalikom, rozmaring és parmezán sajt, akkor semmi sem állhat az utunkba, hogy igazán finom és ízletes ételeket készíthessünk. Mivel ezek megtartják, sőt fel is erősítik a húsok, a halak és a zöldségek ízét, az olasz...
Hémangi legújabb könyve a népek konyháiban kalandozik el, s egy-egy jellegzetes vagy éppen kevésbé ismert különlegességgel nyújt ízelítőt a különböző országok, kultúrák gasztronómiai palettájáról. De nem csupán napjaink ,,legnépszerűbb" konyháiból válogat: az olasz, indiai konyha mellett Marokkótól Hollandiáig, Lengyelországtól Oroszországig...