Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
E kötet írásai három dologról szólnak: a zenéről, az életről és a kettő...
Az Eszmék a peremvidékről című sorozat 3. része. Juan Posadas, valódi...
Balássy Ádám Miklós monográfiája a jogbölcselet, jogalkotástan és...
A könyv bemutatja az egyszerű vidéki, kisvárosi polgári háztartások mindennapi étkeit. A szerző célja, hogy kipróbált és sikert aratott receptjei az utókor számára fennmaradjanak. A leírások …
Fedezzük fel India ízeinek varázslatos világát! Egy igazi bennfentes, a bengáli születésű Asma Khan, a híres londoni Darjeeling Express étterem Michelin-csillagos séfje megtanítja az indiai fűszerek …
A török konyha hagyományai magukban hordozzák évszázadok történelmi örökségét, valamint a vidék és az ott élő ember kapcsolatából adódó ősi tudást. A kulináris kultúra az idők folyamán számos új alapa...
Fedezd fel a világ legínycsiklandóbb gasztronómiai csodáit! Tudd meg, miért épp Koppenhága lett a modern északi konyha fővárosa; ismerd meg az igazi indiai vegán curryket; hagyd, hogy elkápráztasson a...
Dödölle és halászlé, hawaii pizza és pöcsmácsik. Avagy mit esznek az emberek Magyarországon? Figyelem! Ez nem a sokadik süteményillatú skanzen-szakácskönyv - hiszen Magyarország olykor halszagú. Hanem...
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. Mi magyarok is szeretjük a tojást, de százféle különböző tojásétel szakácskönyveinkben eddig még nincsen összegyűjtve. Pedig a t...
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. Száz burgonyaétel leírását közöljük e kis könyvben. Az ételek legnagyobbrészt francia ízlés szerint készülnek, de remélem, hogy ...
A kötet szerkesztőjeként (is) szeretettel ajánlom mindenkinek a 100 alcsíki és kászoni recept, több mint 100 alcsíki és kászoni háziasszony című könyvünket. Mindenkinek, hiszen a Tortoma Könyvkiadó hi...
(Második javított és bővített kiadás) Az író és a történész-levéltáros közös könyve alapmű. Sok legenda született már a magyar gasztronómiatörténetet zivataros évszázadaiból - félreértelmezésekkel, ol...
"Közel 450 étterem részletes bemutatását és értékelését tartalmazza az az egyedülálló, 1500 színes fotóval gazdagon illusztrált, igényes kivitelezésű kötet, amely a Kárpát-medence Intézet gondozásában...
Ruprecht László A Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület elnöke, a kötet ötletgazdája 1973-ban született Móron, az Alba Regia szállóban kezdte karrierjét. Innen Budapest egyik legjobb szállodájába, az A...
"Kövi Pál pontosan ismerte Erdély múltját és multikulturális hagyományait. Könyve az egymás mellett élő, folyamatos kölcsönhatásban lévő kultúrák konyháját mutatja be, hiszen minden más olvasat fikció...
A MAGYAR konyha legjobb ételeinek receptje és a kész étel fotója kerül bemutatásra könyvünkben modern stílusú díszítéssel. A finom ételek mellé borszakértő segítségével összeállított borpárosítást is ...
Rapaics Raymund (Nagyenyed, 1885. február 15. - Budapest, 1954. március 19.) botanikus, biológus, tudománytörténész, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja. A kenyér mindig fontos feladatot töltö...
VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT! Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban született és nőtt fel, és már egés...
Szeretettel ajánlom szakácskönyv-sorozatunk ötödik kötetét, a 100 felcsíki recept több mint 100 felcsíki háziasszony című könyvünket minden főzni vágyó embernek. Ajánlom a gyakorlott háziasszonyoknak,...
Tartalmában, stílusában folytatja az eddigi Chefparade könyveket: sok képpel, vidámsággal, olvashatóság.Gasztro-kirándulás Indiától Indonéziáig, Vietnámtól Japánig....
MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA? Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti rabul az ember szívét. A szicíliai születésű szerző, Cettina Vicenzi...
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint ...
Opt Art celebrates its 25th Anniversary with an exclusive publication of the Culinary Chronicle which is conceptualized around the unique culinary diversity of Hungary. Only 250 books are available in...