Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Katalógus
Betöltés...
Jelen kötet a magyar irodalom kritikatörténeti szempontú feldolgozásához...
Göthe Salmander nélkülözhetetlen könyvéből választ kaphatunk a...
Gárdonyi egyik legnépszerűbb történelmi regénye, színes, ősi világot...
A kötet Carl Schmitt (1888-1985) német jogász és politikafilozófus két...
A 9-12 éves gyermekeknek szóló mesekönyv főhőse Andris. Az író bemutatja...
Hedwige álma egy csodálatos házasságról röviddel az esküvőjük után...
A szerző, aki kétségkívül rendelkezik azzal a ritka adottsággal, hogy a...
Hamarosan itt a dolgozatírás, vagy akár a magyar nyelv és irodalom...
A sámánizmus néhány eleme, mint a...
Ruprecht László A Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület elnöke, a kötet ötletgazdája 1973-ban született Móron, az Alba Regia szállóban kezdte karrierjét. Innen Budapest egyik legjobb szállodájába, az A...
Fördős Zé ismét egy nagyon népszerű témával rukkolt elő, új szakácskönyvében isteni olasz kaják receptjeit mutatja meg olvasóinak. Megúszós pasták, laza és cuccos olasz ebédek, pizzaféleségek és hamis...
"Kövi Pál pontosan ismerte Erdély múltját és multikulturális hagyományait. Könyve az egymás mellett élő, folyamatos kölcsönhatásban lévő kultúrák konyháját mutatja be, hiszen minden más olvasat fikció...
A MAGYAR konyha legjobb ételeinek receptje és a kész étel fotója kerül bemutatásra könyvünkben modern stílusú díszítéssel. A finom ételek mellé borszakértő segítségével összeállított borpárosítást is ...
Rapaics Raymund (Nagyenyed, 1885. február 15. - Budapest, 1954. március 19.) botanikus, biológus, tudománytörténész, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja. A kenyér mindig fontos feladatot töltö...
VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT! Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban született és nőtt fel, és már egés...
Szeretettel ajánlom szakácskönyv-sorozatunk ötödik kötetét, a 100 felcsíki recept több mint 100 felcsíki háziasszony című könyvünket minden főzni vágyó embernek. Ajánlom a gyakorlott háziasszonyoknak,...
Tartalmában, stílusában folytatja az eddigi Chefparade könyveket: sok képpel, vidámsággal, olvashatóság.Gasztro-kirándulás Indiától Indonéziáig, Vietnámtól Japánig....
MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA? Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti rabul az ember szívét. A szicíliai születésű szerző, Cettina Vicenzi...
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint ...
Opt Art celebrates its 25th Anniversary with an exclusive publication of the Culinary Chronicle which is conceptualized around the unique culinary diversity of Hungary. Only 250 books are available in...
Végy egy ártatlannak tűnő erdélyi szakácskönyvet a 19. század közepéről. Írd be tulajdonosa nevét meg a települést a Google keresőjébe. Ezen a ponton Bem apó Petőfivel súlyosbítva behajtat Vajdahunyad...
A 100 recept, 100 háziasszony projektünk negyedik kötetét tarthatja kezében a Kedves Olvasó, és ezzel egyidejűleg azt is örömmel nyugtázhatjuk, hogy sorozattá terebélyesedett a kezdeti tétova ötlet. A...
"A kor nem számít, hacsak nem sajt vagy." (Luis Bunuel) Ez a könyvecske mindenkinek szól, az alkalmi sajtfogyasztónak és az ínyencnek egyaránt, mert választ kaphat belőle az összes fontos kérdésre, mi...
Örömmel tesszük le a gasztronómia iránt érdeklődő Olvasó asztalára kiadónk szakácskönyv-sorozatának harmadik kötetét, a 100 dabasi ételkülönlegességet és több, mint 100 asszonyt bemutató könyvünket. E...
"Erdővidék a természeti kincsek, a gazdag épített örökség földje, a magyar kultúra és történelem jeles személyiségeinek szülőföldje, a mélyen gyökerező székely-magyar hagyományos–, és annak a székely-...
Pataki János Székelyföld ízei című szakácskönyve 2006-ban látott napvilágot, és szinte azonnal elfogyott a boltok polcairól. Az elmúlt években a Fekete Sas Kiadó újra megjelentette Pataki János saját ...
Ha egy kiváncsi marslakó errefelé csavarogna, meglepetéssel tapasztalná, hogy töltött káposzta, füstölt kolbász és túrós rétes finom illata lengi körül szépséges bolygónkat, különösképpen itt a Kárpát...
Régi magyar kéziratokat publikáló sorozatunk legújabb darabja: a kötetben egy újabb egyedi ritkaság, egy XIX. század végi pesti polgárasszony házi kéziratos szakácskönyve található. Korabeli receptekk...
"A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia" - vallja a szerző, Mimi Thorisson. Piemonttól Umbriáig, Lombardiától Abruzzóig bejárja az olasz régiókat, és 100...