Kívánságlista

Regisztrált felhasználóink számára elérhető egy extra szolgáltatás a Kívánságlista.

Ezt használhatjuk akár arra is, hogy a később megvásárolni kívánt könyveket megjelöljük, majd, mikor újból rendelni szeretnénk megnyitjuk a listánkat és kosárba tesszük, amire szükségünk van. Ezt más webshopok szokták Polc-nak is hívni.

Kívánságlista

Azonban a Könyvmarketen működő kívánságlista ettől többre hivatott. Listákat hozhatunk létre, majd ezekhez a listákhoz adhatjuk az egyes kiadványokat. A különböző listáinkat egyedileg elnevezhetjük, illetve a bennük tárolt termékeket tetszőlegesen rendezhetjük. A listát a Saját fiókból érheti el a Kívánságlista menüpontra kattintva.

Felhasználói fiók

A listákat el is tudjuk küldeni az általunk megadott e-mail címekre. Ehhez kattintunk a Kívánságlista küldése gombra, majd görgessünk lejjebb, s a megjelenő üres e-mail cím mezőkbe adjuk meg azoknak az ismerőseinknek a címét, akiknek el szeretnénk küldeni.

Kívánságlista elküldése

Az elküldés gombra kattintva a rendszer e-mailben elküldi a Kívánságlistáját, amiből ismerőse kedvére kiválaszthatja, hogy mivel is lepje meg Önt a következő ünnepi alkalomra.


A Könyvmarket Webáruház fenntartja a jogot a módosításokra, változtatásokra.

Ha bármilyen észrevétele, javaslata lenne, vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken!