A megrendelési folyamat során az alábbi fizetési módok közül választhat:

Banki átutalás (előreutalás)

Vevő a megrendelését követően a megrendelt termék vagy termékek ellenértékét, valamint a felmerülő szállítási költségek díját előre átutalja az alábbi bankszámlaszámra:

A kedvezményezett neve: Könyvmarket Bt.

Bankszámlaszám: 10402908-50526883-77901003

Számlavezető: K&H Bank

A közleményben kérjük tüntesse fel a rendelés számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mail tartalmaz.

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett bankszámlánkra.

Amennyiben a vevő ezt választja, úgy a rendelés leadásától számított 1 héten belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül.

Online bankkártyás fizetés - Barion

Webáruházunk a Barion Payment Zrt által üzemeltetett Barion Smart Gateway kártyás fizetési rendszert használja, így a megrendelt termékek, valamint a szállítási költség ellenértékét akár online is kifizetheti a szükséges bankkártya adatok megadása után. A megrendelés végén a Könyvmarket Webshop át fogja irányítani Önt a Barion biztonságos felületére, ahol az alábbi adatokat kell megadni a sikeres fizetéshez: Kártyán levő név, kártyaszám, lejárat, biztonsági kód.

Ha az adatok pontosak és a számlán van megfelelő fedezet, akkor a sikeres tranzakció után visszajut a webshop oldalára. Mindenről természetesen tájékoztató e-mailt is fog kapni.

A Barion bankkártyás fizetésről bővebben itt olvashat.

Utánvét 

MPL futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termékek és a szállítási díj együttes összegét a futárnak. A kifizetés történhet készpénzzel vagy a futárnál levő POS terminálon keresztül bankkártyával is.