Kedvezményes ár! Kertész István: Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba Nagyítás

Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba


NEMZETI ÖRÖKSÉG KIADÓ

ISBN: 9786156603456

Állapot: Új

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba men...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

2 325 Ft‎

-25% kedvezmény

3 100 Ft‎

Az akció 2024. november 30-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 1790 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 1790 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 1890 Ft
  • MPL Postapontra: 1890 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 1890 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 1990 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 2090 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 2090 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 2190 Ft
  • MPL Postapontra: 2190 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 2190 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 2290 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóNEMZETI ÖRÖKSÉG KIADÓ
Kiadás ideje2023
Oldalszám96
Súly (g)126
BorítóPuhatáblás
Nyelvmagyar

Részletes leírás

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb. Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának. A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Kertész István: Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba

Kertész István: Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba men...