Kedvezményes ár! Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek! Nagyítás

Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!


Bioenergetic Kiadó Kft.

ISBN: 9789632913131

Állapot: Új

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

3 443 Ft‎

-25% kedvezmény

4 590 Ft‎

Az akció 2023. december 31-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 1790 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1690 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 2090 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1990 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóBioenergetic Kiadó Kft.
Kiadás ideje2017
Oldalszám186
Súly (g)450
BorítóKeménytáblás
Nyelvmagyar

Részletes leírás

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg "üres" kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás - ötlet hiányában - gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új "élő" könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő kísérletezőknek is.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be...