Kedvezményes ár! Váncsa István: Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha Nagyítás

Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha


Open Books

ISBN: 9789635723553

Állapot: Új

Lassan másfél évtizede jelent meg először - és vált rögtön klasszikussá - Váncsa István Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának első része. Az azóta több kiadást megélt kötet jelentősen bővít...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

6 749 Ft‎

-25% kedvezmény

8 999 Ft‎

Az akció 2025. május 31-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 1890 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 1890 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 1990 Ft
  • MPL Postapontra: 1890 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 1890 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 1990 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 2190 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 2190 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 2290 Ft
  • MPL Postapontra: 2190 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 2190 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 2290 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóOpen Books
Kiadás ideje2023
Oldalszám788
Súly (g)1170
BorítóKeménytábla
Nyelvmagyar

Részletes leírás

Lassan másfél évtizede jelent meg először - és vált rögtön klasszikussá - Váncsa István Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának első része. Az azóta több kiadást megélt kötet jelentősen bővített változatát veheti kézbe az olvasó, csaknem nyolcszáz receptet és negyvenkét esszét tartalmaz. Kiválóan használható szakácskönyv és élvezetes olvasmány, lényege a teljesen egyedi, szubjektív, szellemes-míves irodalmi szöveg. Megtudhatjuk belőle, miért Dante tollára való az avatatlan személy és egy komolyabb csili találkozása, hogyan szabadulhatunk, ha ránk ül egy teve, mi köze a francia délnyugat konyhájának a sólethez, hogyan készül a szultán gyönyöre, a sajttorta nadrág nélkül vagy épp a vezír ujja. Profi gasztronómusoknak, alkalmi főzőknek és fotelséfeknek egyaránt kihagyhatatlan.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Váncsa István: Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha

Váncsa István: Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha

Lassan másfél évtizede jelent meg először - és vált rögtön klasszikussá - Váncsa István Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának első része. Az azóta több kiadást megélt kötet jelentősen bővít...