Kedvezményes ár! Sárközi Ákos: Így lettem séf Nagyítás

Így lettem séf


HVG Könyvek

ISBN: 9789635654291

Állapot: Új

"A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!" Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekk...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

7 425 Ft‎

-25% kedvezmény

9 900 Ft‎

Az akció 2024. május 31-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 1890 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1790 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 2190 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 2090 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóHVG Könyvek
Kiadás ideje2023
Oldalszám279
Súly (g)1710
BorítóKeménytábla
Nyelvmagyar

Részletes leírás

"A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!" Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta - nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze. A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai maximalizmusa és alázata, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte. A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán egy személyben meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást - 2014-ben Michelin-csillagot kaptak. Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett. "Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet - egyetlen közös kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást." Sárközi Ákos SÁRKÖZI ÁKOS a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje. Budapesten él feleségével, Sárközi Évi festőművésszel, gyerekeivel és kutyusaival.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Sárközi Ákos: Így lettem séf

Sárközi Ákos: Így lettem séf

"A főzés világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!" Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekk...