Kedvezményes ár! Lajos Mari: 199 mesés olasz étel - 66 színes ételfotóval Nagyítás

199 mesés olasz étel - 66 színes ételfotóval


Centrál Médiacsoport

ISBN: 9789633412565

Állapot: Új

Lajos Mari mindig is különös vonzalmat érzett az olasz konyha iránt. Ebben a könyvben 35 év gasztronómiai gyűjtőmunkájának terméséből válogat. A receptek között megtalálhatók az olasz konyha klasszikusai, csakúgy, mint az egyes régiók specialitásai. A válogatásban személyes élményei, érzelmei és tapasztalatai vezették, illetve az a szempont, hogy a...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

3 975 Ft‎

-25% kedvezmény

5 300 Ft‎

Az akció 2024. március 31-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 1890 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1790 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 2190 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 2090 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóCentrál Médiacsoport
Kiadás ideje2017
Oldalszám159
Súly (g)880
BorítóKeménytáblás
Nyelvmagyar
FordítóHemző Károly

Részletes leírás

Lajos Mari mindig is különös vonzalmat érzett az olasz konyha iránt. Ebben a könyvben 35 év gasztronómiai gyűjtőmunkájának terméséből válogat. A receptek között megtalálhatók az olasz konyha klasszikusai, csakúgy, mint az egyes régiók specialitásai. A válogatásban személyes élményei, érzelmei és tapasztalatai vezették, illetve az a szempont, hogy a hozzávalók elérhetők legyenek a magyar árukínálatban is.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Lajos Mari: 199 mesés olasz étel - 66 színes ételfotóval

Lajos Mari: 199 mesés olasz étel - 66 színes ételfotóval

Lajos Mari mindig is különös vonzalmat érzett az olasz konyha iránt. Ebben a könyvben 35 év gasztronómiai gyűjtőmunkájának terméséből válogat. A receptek között megtalálhatók az olasz konyha klasszikusai, csakúgy, mint az egyes régiók specialitásai. A válogatásban személyes élményei, érzelmei és tapasztalatai vezették, illetve az a szempont, hogy a...