Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
HVG Könyvek
ISBN: 9789635651290
Állapot: Új
Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka? A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké...
Várható szállítás: 2-4 munkanap
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Tartine kenyér - A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből
Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka? A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké...
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | HVG Könyvek |
Kiadás ideje | 2021 |
Oldalszám | 304 |
Súly (g) | 1422 |
Borító | Keménytáblás |
Nyelv | magyar |
Fordító | Szkladányi András |
Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka? A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké válásának folyamatát, és nemcsak páratlan szakmai tudását adja át, de az alapanyagok tiszteletét is. Útmutatásai és a csodaszép fotók alapján bárki süthet otthon is olyan finom kenyeret, mint a profi pékek. A kovászos kenyér mesterreceptjén túl megtanulhatjuk a legfinomabb péksütemények, valamint a bagett, a briós és a croissant készítését. Számos ötletet kapunk ahhoz is, hogyan készíthetünk maradék, többnapos kenyérből fejedelmi fogásokat. "Chad Robertson ikonikus kötete százezreket indított el az otthonsütés útján, és sok pékség született az inspirációja nyomán szerte a világban. Bízom benne, hogy a Tartine kenyér itthon is még többeket ösztönöz majd a kovászolásra." Ormós Gabriella Jenői Pékség; KovászLabor "A kovászolás alapkönyve. Kezdő otthonsütőktől a kalandvágyó pékekig bárki talál benne hasznos tudást és új ötleteket. A morzsamentő recepteket pedig különösen értékelem." Szabadfi Szabolcs Szabi a Pék
Jelenleg nincsenek olvasói vélemények