Kedvezményes ár! Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet: A jó házi konyha - Így kell főzni! Nagyítás

A jó házi konyha - Így kell főzni!


Nemzeti Örökség

ISBN: 9786156603487

Állapot: Új

A közmondás szerint: "Az ember nem azért él, hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen." Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a sz...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

3 525 Ft‎

-25% kedvezmény

4 700 Ft‎

Az akció 2025. január 31-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 1790 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 1790 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 1890 Ft
  • MPL Postapontra: 1890 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 1890 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 1990 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • GLS Csomagpontra: 2090 Ft
  • GLS Csomagautomatába: 2090 Ft
  • GLS Futár házhozszállítás: 2190 Ft
  • MPL Postapontra: 2190 Ft
  • MPL Csomagautomatába: 2190 Ft
  • MPL Futár házhozszállítás: 2290 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóNemzeti Örökség
Kiadás ideje2023
Oldalszám344
Súly (g)588
BorítóPuhatáblás
Nyelvmagyar

Részletes leírás

A közmondás szerint: "Az ember nem azért él, hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen." Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a szakácskönyvbe való megszerkesztés és megvalósult a könyv megjelentetése is. A könyv számtalan receptet tartalmaz és igazi kulináris ritkaság, annak ellenére, hogy már több mint száz éves. A receptek között találunk sülteket, leveseket, süteményeket, tortákat és sok-sok tanácsot az elkészítésükkel, tálalásukkal, terítéssel, valamint a vendéglátással kapcsolatban. Ezért is ajánljuk minden kedves Olvasónknak, akik a szakács- és cukrásztudományt el szeretnék sajátítani, mert ezzel a művel egy igazi tankönyvet is a kezükbe kapnak. A szerző az alábbi tanácsot adja: - Olvassuk el jól, figyelmesen a leírást. - Minden hozzávalóról idejében gondoskodjunk, hogy kellő időben minden kéznél legyen. - Minden hozzávaló kifogástalan jó legyen. - A készítést elejétől v égéig a legnagyobb figyelemmel, pontossággal és türelemmel, az előírás szerint végezzük, mert csak mindezeket figyelembe véve koronázhatja siker munkánkat. A mű az eredeti kiadás reprint változata.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet: A jó házi konyha - Így kell főzni!

Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet: A jó házi konyha - Így kell főzni!

A közmondás szerint: "Az ember nem azért él, hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen." Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a sz...