Kedvezményes ár! Horváth Gábor - Pallagi Ferenc: Furmint szakácskönyv Nagyítás

Furmint szakácskönyv


Libri Könyvkiadó Kft.

ISBN: 9789634332381

Állapot: Új

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t...

Bővebb leírás

Várható szállítás: 2-4 munkanap

5 625 Ft‎

-25% kedvezmény

7 500 Ft‎

Az akció 2024. február 29-ig tart.

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 1790 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1690 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 2090 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1990 Ft

Minden 30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóLibri Könyvkiadó Kft.
Kiadás ideje2017
Oldalszám337
Súly (g)1548
BorítóKeménytáblás
Nyelvmagyar

Részletes leírás

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.

Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Horváth Gábor - Pallagi Ferenc: Furmint szakácskönyv

Horváth Gábor - Pallagi Ferenc: Furmint szakácskönyv

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t...