Nincs termék
Az árak az Áfát tartalmazzák
Magánkiadás
ISBN: 9789631289411
Állapot: Új
"Régóta érlelgettem már magamban, hogy majd egyszer összeállítok egy kis receptfüzetet, amelyben erjesztett gyümölcsök, zöldségek lesznek. Csakhogy, noha évek óta főzök a családomra, valami miatt ez az egyszerű, hagyományos technika sokkal bonyolultabbnak tűnt számomra, mint amilyen valójában. Sokáig csak fotókon nézegettem az egyébként csábító...
Jelenleg nem rendelhető
Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Elérhetőség dátuma:
Sinka Miléna: Fermentált finomságok - Mezítlábas módra
"Régóta érlelgettem már magamban, hogy majd egyszer összeállítok egy kis receptfüzetet, amelyben erjesztett gyümölcsök, zöldségek lesznek. Csakhogy, noha évek óta főzök a családomra, valami miatt ez az egyszerű, hagyományos technika sokkal bonyolultabbnak tűnt számomra, mint amilyen valójában. Sokáig csak fotókon nézegettem az egyébként csábító...
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Magánkiadás |
Kiadás ideje | 2017 |
Oldalszám | 32 |
Súly (g) | 98 |
Borító | Irkafűzött |
Nyelv | magyar |
"Régóta érlelgettem már magamban, hogy majd egyszer összeállítok egy kis receptfüzetet, amelyben erjesztett gyümölcsök, zöldségek lesznek. Csakhogy, noha évek óta főzök a családomra, valami miatt ez az egyszerű, hagyományos technika sokkal bonyolultabbnak tűnt számomra, mint amilyen valójában. Sokáig csak fotókon nézegettem az egyébként csábító finomságokat, de soha nem készítettem el őket. Amikor végül mégis kipróbáltam a zöldség- és gyümölcsfermentálást, óriási sikert arattam az alkotásaimmal - és azóta fáradhatatlanul kísérletezem.
Ezzel a kis füzettel a savanyításban kevésbé jártas szakácsoknak szeretnék inspirációt nyújtani további izgalmas - és nem utolsósorban nagyon egészséges - savanyúságok készítéséhez.
Kirobbanó egészséget kívánok! Éljenek a jótékony baktériumok!"
Jelenleg nincsenek olvasói vélemények