Kedvezményes ár! Bereznay Tamás: Hungarian Cookbook Nagyítás

Hungarian Cookbook


Book Kiadó

ISBN: 9789638938237

Állapot: Új

Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is. A könyv a hagyományos magyar menüsor szerint oszlik fejezetekre: előételek, levesek,...

Bővebb leírás

Raktáron! Szállítás: 1-2 munkanap

4 493 Ft‎

-25% kedvezmény

5 990 Ft‎

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • GLS Futár házhozszállítás: 990 Ft
  • GLS Csomagpontra szállítás: 890 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • GLS Futár házhozszállítás: 1290 Ft
  • GLS Csomagpontra szállítás: 1190 Ft

Minden 15 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóBook Kiadó
Kiadás ideje2015
Oldalszám224
Súly (g)796
BorítóKeménytáblás
Nyelvangol
FordítóBódog Katalin

Részletes leírás

Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is. A könyv a hagyományos magyar menüsor szerint oszlik fejezetekre: előételek, levesek, főételek, halételek, egytálételek, édességek stb. A receptek között mindenki kedvencei, a tojásos nokedli és a kovászos uborka receptje mellett olyan közismert ételek leírása is szerepel, mint a gulyásleves vagy a hortobágyi húsos palacsinta. A kötet hitelességét Bereznay Tamás neve adja: a korábban a Kárpátia Étterem főszakácsaként és a Nők Lapja rovatvezetőjeként ismertté vált séf évekig a Köztársasági Elnök hivatalos főszakácsa is volt.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Bereznay Tamás: Hungarian Cookbook

Bereznay Tamás: Hungarian Cookbook

Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is. A könyv a hagyományos magyar menüsor szerint oszlik fejezetekre: előételek, levesek,...