Kedvezményes ár! Michio Kushi: Rákmegelőző és gyógyító diéta - Makrobiotikus egészségvédelem Nagyítás

Rákmegelőző és gyógyító diéta - Makrobiotikus egészségvédelem


Kossuth Kiadó

ISBN: 9789630975063

Állapot: Új

Tizennégy év után végre ismét kiadásra került ez a nagyon hiányolt könyv! Az író, Michio Kushi Budapestre látogatásának alkalmából jelenik meg újra. Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből...

Bővebb leírás

Jelenleg nem rendelhető

2 550 Ft‎

-25% kedvezmény

3 400 Ft‎

Szállítási költségek:

Banki átutalással vagy bankkártyával fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 990 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 890 Ft

Utánvéttel fizetve:

  • MPL Futár házhozszállítás: 1290 Ft
  • MPL Postapontra szállítás: 1190 Ft

Minden 15 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Székesfehérvári személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Hozzáad a kívánságlistához

Kiadvány adatlapja

KiadóKossuth Kiadó
Kiadás ideje2013
Oldalszám414
Súly (g)520
BorítóFlexibilis karton
Nyelvmagyar
FordítóNémeth Ferenc, Recski Ágnes

Részletes leírás

Tizennégy év után végre ismét kiadásra került ez a nagyon hiányolt könyv! Az író, Michio Kushi Budapestre látogatásának alkalmából jelenik meg újra.

Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből sarjadt korszerű makrobiotikát. Michio Kushi több tucat könyv szerzője, a Kelet-Nyugat Alapítvány, a Kushi Alapítvány és az Egy Békés Világ Alapítvány létrehozója és elnöke, aki rákellenes tevékenységéért tudományos és amerikai törvényhozási, valamint ENSZ-elismerésben is részesült. Michio Kushi az Egyesült Államokban, Brookline Massachusettsben él, és a közelben van a nevét viselő intézet, amely a makrobiotikus elmélet és gyakorlat világközpontja. Emberek ezrei tanulták ott a makrobiotika alapjait és sok százan az elmélyültebb ismereteket, amelyek sarokköve annak átérzése, hogy az ember egyéniségét, viselkedését miként formálja a környezete, ezen belül a táplálék, amelyet elfogyaszt.
A makrobiotika az egyensúly megtartására, illetve visszaállítására összpontosít, és ha már nem az egészség megőrzése a cél, segít helyreállítani a megbomlott arányokat. A Kushi Intézetben kifejlesztett tudományos megalapozottságú makrobiotikus alternatív megoldások sokak számára hozták már el a gyógyulást.

Vélemények

Jelenleg nincsenek olvasói vélemények

Olvasta már? Írja meg véleményét!

Michio Kushi: Rákmegelőző és gyógyító diéta - Makrobiotikus egészségvédelem

Michio Kushi: Rákmegelőző és gyógyító diéta - Makrobiotikus egészségvédelem

Tizennégy év után végre ismét kiadásra került ez a nagyon hiányolt könyv! Az író, Michio Kushi Budapestre látogatásának alkalmából jelenik meg újra. Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből...